'Kocaman yanlış! Ozan Tufan...'

Güncelleme Tarihi:

Kocaman yanlış Ozan Tufan...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2017 18:45

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri ve Spor Arena yorumcusu Ahmet Ercanlar, Fenerbahçe'nin Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacağı maç öncesi sarı lacivertlileri değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Ercanlar'ın maç öncesi açıklamaları:

Fenerbahçe teknik direktörü 2 haftalık Mehmet Topal krizini oyuncu ile görüşerek çözmüştü. Bu maçta Mehmet Topal'ı oynatması son derece ilginç bir durum ortaya çıkarttı. Mehmet Topal'ı kazanmak isteyen Kocaman bence yanlış bir seçimde bulundu. Mehmet oynayacaksa kesilecek oyuncu Ozan değil Josef olmalıydı. Bu son haftalarda takımın en iyisi olan Ozan'a bir haksızlık olmuş.

Fenerbahçe her hafta kader maçları oynuyor. Ama bu şansları bugüne kadar iyi kullanamadı. Şans yine kapıyı çaldı. Galatasaray da Beşiktaş da puan kaybetti. İki rakip de moralsiz. Sivasspor ligin en iyi oynayan takımlarından bir tanesi. Bu kez kapıya kadar gelen şansı geri çevirirlerse lige havlu atıldı anlamı taşır bu.

Hasan Ali'nin yokluğu takım için bir avantaj. Maalesef taraftar ile bağları kopmuş Hasan Ali artık zarar vermeye başladı. Bu durumda inat etmemek ve İsmail'i tercih etmek bana göre doğru oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!