Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan'dan başkana istifa çağrısı! Engin Koyun'dan cevap...

Güncelleme Tarihi:

Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydandan başkana istifa çağrısı Engin Koyundan cevap...
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2024 10:18

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden ve haftalardır istediği sonuçları alamayan Kocaelispor’da taraftar grubu Hodri Meydan, kulüp başkanı Engin Koyun’a açık çağrıda bulunarak, "Acilen koltuğu bırak. Taraftarı başka şeylere zorlama" dedi.

Haberin Devamı

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden ve Süper Lig yolunda çıktığı maçlardan birkaç haftadır istediği sonuçları alamayan Kocaelispor, sezonun 27. haftasının açılış maçında Ankara ekibi Gençlerbirliği’ne 2-0 mağlup oldu.

Körfez ekibinin taraftar grubu Hodri Meydan, maçın ardından doğrudan kulüp başkanı Engin Koyun’u hedef alan çok sert açıklama yaptı.

Gece yarısı yapılan sosyal medya paylaşımla Koyun’dan başkanlığı bırakması istendi. Hodri Meydan’ın paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

“Seni bu şehirde, Kocaelispor başkanlık makamında hiç kimse istemiyor. En son yapılan kongrede, yeniden başkanlığa seçildiğin gün de dahil olmak üzere hiçbir zaman bu taraftar seni Kocaelispor başkanlık makamına yakıştıramadı. Şehre döner dönmez, ilk işin başkanlık görevini bırakmak olsun. Artık bu taraftarı başka şeylere zorlama. İstifa da bir hizmettir. Son hizmetini yap, hesabı öde ve koltuğu acilen bırak."

Haberin Devamı

Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydandan başkana istifa çağrısı Engin Koyundan cevap...

Engin Koyun: “Bırakıyorum”

Haftalardır kendi evinde de, deplasmanda da puan kayıpları yaşayan, ligin yüksek bütçeli takımları arasında yer alan Kocaelispor’da devre arası transferlerinin beklentileri karşılamamasıyla birlikte sesler yükselmeye başlamıştı.

Taraftarın tepkisi üzerine önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı. Ardından Mustafa Gürsel ile el sıkışan Kocaelispor Yönetimi geride bırakılan 3 maçta da galibiyet yüzü göremedi.

Tribünlerin maçlarda ağır ifadelerle istifa çağrısı yaptığı Engin Koyun geçen hafta iç saha maçında stadı karşılaşma bitmeden terk etmişti.

Yönetim kurulunun hafta içinde yaptığı ‘Tamam mı?’, ‘Devam mı?’ toplantısından da Koyun ve ekibinin göreve devam etmesi yönünde karar çıkmıştı.

Altıncı haftada da galibiyet sevinci yaşayamayan taraftar tribünlerden ‘Başkan olsana, başkan olsana, Gümüşhane’ye başkan olsana’ sloganları attı.

Engin Koyun “Bırakıyorum” diyerek taraftarın çağrısını kabul etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!