Kayserispor 3-2 Ankaragücü (Maç özeti)

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor 3-2 Ankaragücü (Maç özeti)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2024 15:32

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçta kazanan taraf Kayserispor oldu. 2-0 geriye düşen sarı - kırmızılılar, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kayserispor ile MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında kozlarını paylaştı. 4 golün atıldığı karşılaşmada kazanan taraf Kayserispor oldu.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 3-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ankaragücü, 45. dakikada Bassogog ve 45+4. dakikada Efkan Bekiroğlu'nun attığı gollerle 2-0 öne geçti. Kayserispor, 53. dakikada Nazon, 62. dakikada Jeanvier ve 90+3. dakikada Mane'nin golleriyle 3-2'lik üstünlüğü yakaladı.

Bu skorun ardından yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Kayserispor, puanını 35 yaptı ve 8. sırada yer aldı. 5 maçtır kazanamayan Ankaragücü ise 29 puanla 13. basamakta yer buldu.

Kayserispor 3-2 Ankaragücü (Maç özeti)

Haberin Devamı

Kayserispor, gelecek hafta Rizespor deplasmanına çıkacak. Ankaragücü ise İstanbulspor'u konuk edecek.

 MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

6. dakikada sağ kanattan Cardoso’nun ortasında ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Boa Morte'nin bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak az farkla sağ üst köşeden dışarı çıktı.

19. dakikada ceza sahası çizgisi önünde topla buluşan Nazon’un köşeye sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı gitti.

45. dakikada Tolga’nın savunmanın arkasına attığı sağ kanatta topla buluşan Bassogog'un ceza sahası içine girip çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti ancak pozisyona ofsayt kararı verildi. Daha sonra VAR'ın uyarısıyla hakem Turgut Doman golü verdi. 0-1

45+4. dakikada sol kanattan ceza sahası içine giren Chatzigiovanis'un pasında topu alan Efkan Berkiroğlu'nun, kale önünde vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-2

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!