Kardemir Karabükspor'da olağanüstü kongreye doğru

Güncelleme Tarihi:

Kardemir Karabüksporda olağanüstü kongreye doğru
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 11:28

İş adamı Sedat Namal, Kardemir Karabükspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Ekonomik açıdan zor günler geçiren, bu nedenle yönetiminin olağanüstü kongre kararı aldığı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da yeni başkan adayı belirlendi.

Karabük Valiliği Toplantı Salonu'nda Vali Kemal Çeber, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier, Çelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören ile Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) yetkililerinin katıldığı toplantı sonunda iş adamı Sedat Namal'ın kongrede başkan adayı olması kararlaştırıldı.

Toplantı sonunda gazetecilere açıklama yapan Namal, kendisine bu görevin tebliğ edildiğini ve vazifeden kaçamayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Karabük'ün menfaatleri için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade eden Namal, kendisine verilen vaatlerin yerine getirilmesi halinde marka değeri olan Kardemir Karabükspor'u tekrar iyi günlerine taşıyabileceklerini belirtti.

Başkan Vergili de kentin ortak kararının başkanlık için Sedat Namal olduğunu, bu görevi kabul eden Namal'a teşekkür ettiğini kaydetti.

KARDEMİR'in takıma mutlaka sahip çıkması gerektiğini aktaran Vergili, bu sorumluluktan kimsenin kaçamayacağını ifade etti.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!