İyi futbol için 'Kızlar Sahada'

Güncelleme Tarihi:

İyi futbol için Kızlar Sahada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 13:47

Türkiye'nin ilk kadınlara özel futbol turnuvası Kızlar Sahada’da, Trendyol kadın futbol takımı sahaların tozunu atacak.

Haberin Devamı

AÇEV’e destek olmak amacıyla gerçekleşecek turnvaya Trendyol hayatın her alanında kadınlara destek olarak kurduğu #senistersen platformu ile dahil olacak.

2012 yılından bu yana 3 binin üzerinde kadını futbol ile tanıştıran Kızlar Sahada projesi, bu yıl moda e-ticaret sektörü lideri Trendyol ekibinin oluşturduğu kadın futbol takımı ile renkleniyor. Turnuvaya katılım gösteren firmaların Türkiye’nin önde gelen vakıflarından AÇEV’e bağış gerçekleştirdiği organizasyon, toplumda cinsiyet eşitliği konusunda bilinç yaratmanın yanısıra yapılan bağışlarla Anadolu’nun farklı yerlerinde yaşayan kız çocuklarını futbolla tanıştırıp, cinsiyet eşitliği hakkında bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

Üstelik rekabet sadece maç sırasında değil, organizasyon boyunca gerçekleşen yarışmalarda da devam edecek. En İyi Pankart, #iyifutbol Senesi Antrenör Özel Ödülü, Takım Ruhu ile En Çok İlham Veren Ekip Ödülü gibi yarışmalar da turnuvaya renk katan diğer etkinlikler arasında yerini alacak. Toplumsal cinsiyet eşitliğini ön plana çıkartan özel tezahüratlar, farkındalık yaratan pankartlar ve tam bir şenlik havası içerisinde geçecek olan turnuvaya ünlü isimler de katılımları ile destek verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!