İşte Sneijder gerçeği! G.Saray bekliyor, çünkü...

Güncelleme Tarihi:

İşte Sneijder gerçeği G.Saray bekliyor, çünkü...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 08:47

MLS ekiplerinden Los Angeles, G.Saray’ın yıldızı Wesley Sneijder’e yıllığı 3.5 milyon Dolar’dan 2 yıllık sözleşme önerdi. Hollandalı, teklifi kabul ederse, Mart 2018’de ABD’ye uçacak

Haberin Devamı

Wesley Sneijder beklediği teklifi sonunda ABD'den aldı. MLS'te şampiyonluk hedefleyen Los Angeles FC, Sneijder'e iki yıl için 7 milyon Dolar önerdi. Hollandalı 10 numara bu teklifi kabul ederse Mart 2018'de ABD'nin yolunu tutacak ve bu süreye kadar Galatasaray'da oynamaya devam edecek.

Bu haberi ilk olarak ABD'de yayın yapan ESPN televizyonu duyurdu. Los Angeles FC'nin sahibi Tom Penn'in ESPN'de NBA yorumcusu olması, Sneijder'le ilgili transfer iddiasının kuvvetli olduğunu gösteriyor.

TAKIM İÇİ DİSİPLİNİ BOZUYOR
Belhanda'ya 20 milyon Euro yatırım yapan sarı-kırmızılı yönetim, yüksek maliyeti (5 milyon Euro) ve takım içi disiplini bozduğu gerekçesiyle Sneijder'e yeni sözleşme önermeyi düşünmüyor.

Sneijder Los Angeles FC'ye 'Evet' derse bu transfer gerçekleşecek ve Galatasaray yıldız oyuncunun 2017-18 sezonu ücretinin yarısından tasarruf edecek. (Sabah)

Haberin Devamı

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!