İspanyolların tur gecesi! Barça'nın PSV deplasmanında iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

İspanyolların tur gecesi Barçanın PSV deplasmanında iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 17:10

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 10 puanla lider olan Barcelona, üst turu garantilemişti. A Grubu'nda Dortmund'la liderlik için çekişen Atletico Madrid de bu akşam 'Son 16'ya adını yazdırabilir. Takımlardan son gelişmelere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

Atletico Madrid - Monaco

- Tecrübeli sağ bek Juanfran ve stoper Diego Godin sakat.

- Jose Gimenez de takımdaki yerini alamayacak, Simeone'nin savunmayı 'Arias, Savic, Lucas Hernandez, Filipe Luis' dörtlüsünden oluşturması bekleniyor.

- Sezonun açılış maçından sonra (11 Ağustos) ilk kez kazanan Monaco'da birçok oyuncu sakattı, listeye savunmanın bel kemiği Kamil Gilk de eklendi.

- Danijel Subasic, Djibril Sidibe, Stevan Jovetic, Adama Traore, Rony Lopes ve Jean Eudes Aholou sakatlığı süren diğer isimler...

PSV Eindhoven - Barcelona

- Luis Suarez, Hollanda kafilesinde yer almadı. Barça'nın hücum hattı 'Dembele, Messi, Coutinho' üçlüsünden oluşacak. Rakitic iyileşti, Arturo Vidal ve Sergio Busquets de orta alandaki diğer isimler olur.

- Sakatlığını yeni atlatan Samuel Umtiti'yi 3 gün arayla maça çıkarmayı düşünmezler, Pique'nin yanında Lenglet başlayacaktır.

Haberin Devamı

- Philips-Stadion'da bu sezon sadece 1 kere kaybeden PSV, o yenilgiyi de Şampiyonlar Ligi'nde Inter'e karşı almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!