İskoçya'da nefesler tutuldu, gözler derbide! iddaa'nın favorisi...

Güncelleme Tarihi:

İskoçyada nefesler tutuldu, gözler derbide iddaanın favorisi...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2019 16:21

30 hafta sonunda 10 puan farkla zirvede yer alan Celtic, Old Firm Derbisi'nde Rangers'ı konuk edecek. Takımlardan son gelişmelere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

CELTIC

- Sol bek Kieran Tierney'nin yetişmesi beklenmiyor.

- Merkez orta sahada kilit rol üstlenen isimlerden Tom Rogic'in iyileştiği ve ilk 11'de maça başlayabileceği söyleniyor. Öyle bir durumda Oliver Burke kenara gelir, hücumun en ilerisinde Odsonne Edouard başlar.

- Son derbilerde büyük bir üstünlüğü olan Celtic, iç sahadaki son 5 Old Firm'de gol yemedi!

RANGERS

- Milli takımdan sakat dönen Borna Barisic, Steven Gerrard'ın canını oldukça sıktı.Flanagan'ı ikinci plana atan teknik adamın Andy Halliday ile maça başlaması bekleniyor.

- Morelos'un hücumun merkezinde olduğu düzende, kanatlarda Kent ve Candeias'ın, merkezde ise Arfield'ın ilk 11 başlaması kesin gibi...

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- Aralarındaki son 10 maçta Rangers sadece 5 gol atarken, Celtic tam 23 gol buldu. Bu 10 maçın 9'unu Celtic kaybetmedi. (7 galibiyet - 2 beraberlik)

Haberin Devamı

- Bu 10 maçın 6'sı 2.5 Gol ALT olarak sonuçlanırken, ÜST olan diğer 4 maçta en az 4'er gol izledik.

- Maç başına pas ortalamasında Celtic lider (617), Rangers ikinci sırada (437) yer alıyor.

MİSLİ.COM YAZARI CENGİZ İZMİTLİ NE DİYOR?

Rangers için "Tamam ya da devam" maçı. Bir önceki derbiyi Ibrox'ta 1-0 kazandıklarında puanlar eşitlenmişti ama aradan geçen 10 maçta 4 kere puan kaybettiler ve puan farkı 10'a kadar çıktı!

Celtic Park'ta oynanan ilk maçta savunma yapan Rangers, şansıyla sahadan 1-0 yenik ayrılmıştı. Ibrox'taki maçta ise hücumu daha çok düşünüp 3 puanı cebe atmışlardı. Şampiyonluk yolunda umutlarını sürdürmek için mutlaka kazanmaları gerekiyor, kazanırlar diyemem ama mutlaka gol bulacaklardır.

1,65 iddaa oranıyla favori Celtic'e güvenmektense - elbette kazanabilirler - 1,50'den karşılıklı gol oynarım, derbinin en ideal seçimi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!