İrfan Can Kahveci sakatlandı mı, kaç hafta yok? Kasımpaşa maçı öncesi üzücü haber geldi!

Güncelleme Tarihi:

İrfan Can Kahveci sakatlandı mı, kaç hafta yok Kasımpaşa maçı öncesi üzücü haber geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2024 18:31

Fenerbahçe’nin önemli futbolcularından irfan Can Kahveci’den üzücü haber geldi. Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Fenerbahçe'de maç öncesi üzücü bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe’de 17 numara giyen 28 yaşındaki Kahveci adele sakatlığı geçirdi. Peki, İrfan Can Kahveci sakatlandı mı, kaç hafta yok?

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Sarı-lacivertlilerde Kasımpaşa maçı öncesi İrfan Can Kahveci’den üzücü haber geldi. 17 numara giyen 28 yaşındaki İrfan Can Kahveci adele sakatlığı yaşadı. Kahveci'nin durumunun ciddi olduğu ve Kasımpaşa maçının kadrosundan çıkarıldığı aktarıldı.

İRFAN CAN KAHVECİ SAKATLANDI MI, KAÇ HAFTA YOK?

Fenerbahçe’nin önemli futbolcularından irfan Can Kahveci’den üzücü haber geldi. Kahveci'nin arka adalesinde yırtık bulunduğu ve sahalardan en az 2 hafta kadar uzak kalacağı belirtildi.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci en az 2 hafta forma giyemeyecek. Sarı-lacivertliler bu 2 haftalık süreçte Süper Lig'de Kasımpaşa ve Hatayspor'la karşılaşacak. 28 yaşındaki oyuncu Türkiye Kupası'ndaki Ankaragücü ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Union Saint-Gilloise eşleşmesinin ilk maçında da formasından uzak kalacak.

BAKMADAN GEÇME!