İngiliz stoper imzayı attı!

Güncelleme Tarihi:

İngiliz stoper imzayı attı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2019 15:39

Aytemiz Alanyaspor, 27 yaşındaki İngiliz stoper Steven Caulker ile anlaşıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

Son olarak İskoçya Premiership ekiplerinden Dundee FC forması giyen İngiliz stoper Steven Caulker, Aytemiz Alanyaspor ile anlaştı. Sezon başında İskoç takımıyla sözleşmesini fesheden Caulker, 6 aydır hiçbir kulüpte forma giymiyordu.

Tottenham çıkışlı, 123 defa İngiltere Premier Lig'de süre alan stoper, Aytemiz Alanyaspor ile 2 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, devre arasında üçüncü transferlerini gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Stoper mevkisinde oynayan Steven Caulker'ın kendini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "Alanyaspor'da kariyerini daha üste taşıyıp hem kendine hem de Alanyaspor'a faydalı olacak. Kazasız belasız bir sezon geçirmesini dilerim." dedi. 

Haberin Devamı

Stoper Steven Caulker ise bir süredir takımla birlikte antrenmanlar yaptığını hatırlatarak, takım içerisindeki pozitif ortamın kendisini etkilediğini kaydetti. Takımda arkadaşlığın üst seviyede olduğunu bildiren İngiliz futbolcu, "Saha içerisinde hem Alanyaspor'a hem de kariyerime katkıda bulunacağımı düşünüyorum. Türk futboluna katkıda bulunmuş ve Türk futbolu için önemli bir isimle çalışacağım için de çok mutluyum ve gururluyum." değerlendirmesinde bulundu. 

Uzun süredir futbol oynamadığı anlatan İngiliz savunma oyuncusu, birkaç hafta içerisinde fiziksel seviyesini yükseltip takıma faydalı olacağını sözlerine ekledi. 

İngiliz stoper imzayı attı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!