İlk maçta gol sesi çıkmamıştı! Rövanşta Barcelona'nın iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

İlk maçta gol sesi çıkmamıştı Rövanşta Barcelonanın iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2019 17:31

Şampiyonlar Ligi Son 16 turu rövanş maçında Barcelona, Lyon'u konuk edecek. Fransa'da oynanan ilk maçta golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı. Rövanş öncesi son gelişmelere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

BARCELONA

- Ousmane Dembele maç saati netleşecek, Rafinha'nın uzun süreli sakatlığı devam ediyor.

- Dembele'nin yerine oynayacak Coutinho'nun form durumu, İspanyol devi için sorun teşkil edebilir. (39 maç - 8 gol - 5 asist)

- Son 6 resmi maçtan 5 galibiyet çıkardılar. Gol atamadıkları tek maçta, Fransa'da Lyon ile 0-0 berabere kaldılar.

LYON

- Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Marcelo Guedes'in durumu maç saati belli olacak.

- Bu sezon Şampiyonlar Ligi serüvenine Manchester City galibiyetiyle başlamışlardı... Sonrasında oynadıkları 6 maçtan da sahadan beraberlikle ayrıldılar, deplasmanda oynadıkları son 3 resmi maçta galibiyetleri yok! (1B-2M)

MİSLİ.COM KULLANICILARI HANGİ TERCİHE GÜVENİYOR?

Barcelona galibiyetine iddaa 1,10 oran açmış durumda. İlk maçtaki gibi 0-0 skorunu görmemize ise 12,00 oran veriliyor... Misli.com kullanıcıları en çok, 1,30 oranıyla 2.5 ÜST tercihine güveniyor. 

Haberin Devamı

MİSLİ.COM YAZARI BURAK SARIASLAN NE DİYOR?

Deplasmandaki ilk karşılaşmayı tabiri caizse rölantide götüren Barcelona, 0-0’lık skorla evine döndü ve şimdi turu geçecek performansı sergileyecektir. Dembele dışında önemli bir eksikleri yok ama Dembele’nin yokluğunda da hücum hattında Messi, Suarez ve Coutinho olacak. Yani sorun olabilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. 

Konuk ekipte Marcelo’nun durumu maç saati belli olacak. Gouiri’nin de sakatlığı devam ediyor. Ligde son hafta Strasbourg deplasmanına çıkan Lyon, mükemmel hücum gücüyle yine forvet bölgesinde sorun yaşamadı ama savunma hataları nedeniyle kalesinde 2 gol gördü. Oynarsa Marcelo ve yanındaki Denayer, hala tam anlamıyla beklenen uyumu sergileyemiyorlar. Bu maçta karşılarında oynayacak isimleri de düşününce Lyon’un işinin zorluğu belli oluyor.

Artık sona doğru yaklaşılan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde, kupanın en önemli adaylarından birisi olan Barça güç gösterisi yapacak ve maçtan en az 2 farkla galip ayrılacaktır. Lyon’dan City karşısında yaptığı sürprizi tekrarlamasını bekleyenler olsa da, oyun şekli City’den tamamen farklı olan Barcelona’nın rakibine şans tanımasını beklemiyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!