Iker Casillas, federasyon başkanlığına soyunuyor!

Güncelleme Tarihi:

Iker Casillas, federasyon başkanlığına soyunuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2020 09:38

İspanyol futbolunun yaşayan efsanelerinden olan Iker Casillas, İspanya Futbol Federasyonu başkanlığına aday olmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haberler | İspanyol futbolunun yaşayan efsanelerinden olan Iker Casillas, federasyon başkanlığı için kollarını sıvadı.

Kariyerine Porto'da devam eden ancak geçirdiği rahatsızlık sebebiyle futbola ara veren İspanyol eldivenin, bir sonraki seçimlerde İspanya Futbol Federasyonu başkanlığına aday olacağı kaydedildi.

Iker Casillas'ın olası başkanlığını okurlarına soran Marca Gazetesi, taraftarların bu gelişmeye son derece sıcak baktığını ve kendisine güven duyulduğunu açıkladı.

TARAFTARLAR CASILLAS'A GÜVENİYOR

Marca'nın yaptığı ankette taraftarlardan yüzde 93'ü Iker Casillas'ın başarılı bir başkan olacağına inanıyor.

Aynı ankette yine yüzde 96'lık bir kesim, Iker Casillas'ı mevcut başkan Luis Rubiales'e tercih etmeye hazır.

Marca, taraflı tarafsız her takımın taraftarının sempati duyduğu Iker Casillas'ın federasyon başkanlığı için doğru aday olduğu görüşünde.

Haberin Devamı

AGANZO'DAN GÜVENOYU 

Iker Casillas'ın muhtemel başkanlığı hakkında konuşan İspanya Futbolcular Birliği Başkanı David Aganzo, İspanyol eldivenden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Aganzo, "Federasyon başkanın eski bir futbolcu olmasından son derece memnuniyet duyarım. Iker Casillas'ı 30 seneden aşkın süredir tanırım. Tıpkı mevcut başkan Rubiales gibi futbolu çok seven birisidir. Casillas seçilmesi halinde mükemmel bir başkan olacaktır." dedi.

Cengiz İzmitli ve Barlas Ateşli, iddaa'da öne çıkan maçları değerlendirdi...


Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!