İddaacılar buraya mutlaka göz atsın! Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde öne çıkan hakem istatistikleri...

Güncelleme Tarihi:

İddaacılar buraya mutlaka göz atsın Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde öne çıkan hakem istatistikleri...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2023 12:38

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig’in 18. hafta mücadelesinde bu akşam saat 19.00’da Ülker Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu olaylı geçen süreçlerden sonra derbiye Arda Kardeşler’i atadı.

Haberin Devamı

İlandır

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig’in 18. hafta mücadelesinde bu akşam saat 19.00’da Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu olaylı geçen sürecin ardından derbide Arda Kardeşler’in görev almasını istedi. Ezeli rekabette iki ekip 398. kez kozlarını paylaşacak. 397 maçta Fenerbahçe’nin 148 galibiyeti bulunurken; Galatasaray ise 127 kez kazandı. 122 maçta ise kazanan çıkmadı. Hakem Arda Kardeşler ilk kez Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması yönetecek.

Fenerbahçe, Arda Kardeşler yönetiminde tatsız

Fenerbahçe, Arda Kardeşler’in yönettiği karşılaşmalarda başarılı bir grafik ortaya koyamıyor. Sarı-lacivertli ekip, Kardeşler yönetiminde çıktığı 15 karşılaşmada 8 galibiyet elde etti. Fenerbahçe geri kalan 7 karşılaşmada ise 1 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Fenerbahçe, Kardeşler yönetiminde çıktığı karşılaşmalarda maç başına 1,67 puan ortalamasına sahip. Fenerbahçe çıktığı 15 karşılaşmada 23 sarı kart, 4 kırmızı kart görürken, rakipleri ise 35 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü. Arda Kardeşler, bu 15 karşılaşmada Fenerbahçe lehine 8 kez penaltı noktasını gösterirken; Fenerbahçe aleyhine ise 2 penaltı verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Arda Kardeşler yönetiminde bir adım önde

Galatasaray, Arda Kardeşlerin yönettiği karşılaşmalarda ezeli rakibi Fenerbahçe’ye nazaran daha iyi bir grafik ortaya koyuyor. Sarı-kırmızılı ekip, Kardeşler yönetiminde çıktığı 16 karşılaşmada 9 galibiyet aldı. Galatasaray geri kalan 7 karşılaşmada ise 1 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Galatasaray, tecrübeli hakemin yönettiği karşılaşmalarda maç başına 1,81 puan ortalamasına sahip. Galatasaray çıktığı 16 karşılaşmada 32 sarı kart, 1 kırmızı kart görürken rakipleri ise 29 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü. Arda Kardeşler, bu 16 karşılaşmada Galatasaray lehine 5 kez penaltı noktasını gösterirken; Galatasaray aleyhine ise 7 kez penaltı kararına hükmetti.

İddaacılar buraya mutlaka göz atsın Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde öne çıkan hakem istatistikleri...

Haberin Devamı

İlk defa Fenerbahçe – Galatasaray karşılaşması yönetecek

Arda Kardeşler kariyeri boyunca 1 kez derbi yönetme şansı buldu. Arda Kardeşler, 8 Mayıs 2022’de Beşiktaş – Fenerbahçe arasında oynanan ve 1-1’lik skorla sonuçlanan derbinin hakemiydi. Kardeşler, bu karşılaşmada 9 sarı kart çıkartırken 2 kez de penaltı kararına hükmetmişti.

Yüksek tansiyonlu maçlarda penaltıya yakın

Arda  Kardeşler, kariyeri boyunca ülkemizde 210 maç yönetti. Bu 210 karşılaşmada 4.0 sarı kart, 0.2 kırmızı kart ortalamasına sahip. Kardeşler, Süper Lig seviyesinde ise 119 müsabaka yönetti. Tecrübeli hakem, bu 119 karşılaşmada 3.9 sarı kart, 0.2 kırmızı kart ortalamasına sahip.

Haberin Devamı

Arda Kardeşler genel itibariyle akan oyunu kesmeyen ve sık sık avantajı uygulamayı seven bir hakem. Türkiye Futbol Federasyonu’nun sezonun belki de en kritik maçına Arda Kardeşler’i ataması çok yerinde bir karar. İki ekibinde kazanma arzusu ve futbol oynama isteği ön plana çıktığı takdirde, Arda Kardeşler sık düdük çalmayacaktır.

İddaacılar buraya mutlaka göz atsın Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde öne çıkan hakem istatistikleri...

Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

İddaacılar buraya mutlaka göz atsın Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde öne çıkan hakem istatistikleri...

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!