Hırvatistan basını oyuncuları hedef aldı, İtalyanlar Montella'yı övdü

Güncelleme Tarihi:

Hırvatistan basını oyuncuları hedef aldı, İtalyanlar Montellayı övdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2023 07:00

Türkiye yenilgisi Hırvatistan'ı şoke ederken ülke basını başta Livakovic olmak üzere tüm takımı hedef aldı. İtalyanlar ise teknik direktör Vincenzo Montella'yı övdü.

Haberin Devamı

Avrupa Şampiyonası elemelerinden Türkiye’nin Hırvatistan karşısısında aldığı 1-0’lık galibiyet Hırvat basınında geniş yer buldu. Ülke basını Türkiye’nin galibiyeti hak ettiğini vurgularken takımla ilgili şu yorumlar yapıldı:

DALiC AZ GOLLE BiTTiĞi iÇiN MUTLU OLMALI

· Vecernji: “Kötü bir oyun ve utanç verici bir yenilgi, Sağlam bir oyunla ilk yarıyı önde kapatan Türkiye, Hırvatistan’a elemelerdeki ilk yenilgisini yaşattı.”

· HRT: “Livakovic’in hatası pahalıya mal oldu. Hırvatistan hak ettiği yenilgiyi aldı. Montella ilk maçında müthiş bir galibiyetle görevine başlamış oldu.”

· İndex: “Livakovic’in feci hatası sonucu belirledi. Bu, Hırvatistan’ın elemelerdeki en kötü maçıydı. Dalic maç bu kadar az golle bittiği için mutlu olmalı.”

ÇOK KÖTÜ, FiKiRSiZ VE KANSIZ GÖZÜKTÜK

Haberin Devamı

· 24 Sata: “Üst üste iki Dünya Kupası’nda madalya kazanan milli takımın seviyesinin çok altında performans izledik. Takım ilk yarıda tanınmaz haldeydi.”

· Dbevnik: “İlk yenilgi ağır oldu! Modric, Kovacic ve Brozovic orta sahası şimdiye kadarki en zayıf maçlarından birini oynadı.”

· Vinkulja: “Hırvatistan, Türkiye’ye yenildi, Livakovic beceriksizce davrandı. Futbolu ikna edici olmayan Hırvatistan beraberliğe ulaşmayı bile başaramadı.”

· Jutarnji List: “Dalic’in ateşlileri elemelerdeki ilk yenilgisi aldı. Türkiye bizi mahvetti. Çok kötü, fikirsiz ve kansız gözüktük.”

MONTELLA İLK MAÇTA GÖZ KAMAŞTIRDI

· A Milli Takımımız’ın Vincenzo Montella yönetiminde çıktığı ilk maçta Hırvatistan’ı yenmesi İtalyan teknik adamın ülkesinde de yankı buldu. Çizme basını mücadeleyi İtalyan çalıştırıcı üzerinden değerlendirirken şu yorumlar yapıldı:

· La Gazzetta dello Sport: “Vincenzo Montella’nın Türkiye ile süper çıkışı. İtalyan teknik adam ilk maçta göz kamaştırdı.”

DAHA iYi BiR BAŞLANGIÇ OLAMAZDI

· Tuttosport: “Türkiye Hırvatistan‘ı yendi, Montella iyi başladı. Kenan Yıldız milli formayla ilk çıkışını yaptı ve zafer kazandı.”

· Corriere dello Sport: “Türkiye ve Montella için daha iyi bir başlangıç olamazdı. Türkler muhteşem bir oyunla Hırvatistan’ı sahadan sildi.”

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!