Halaand'ın sözleşmesine Suudi Arabistan ayarı!

Güncelleme Tarihi:

Halaandın sözleşmesine Suudi Arabistan ayarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 14:48

Manchester City’nin 23 yaşındaki Norveçli santrafor Erling Haaland, bu sezon Premier Lig’in ilk 4 haftasında 6 gol, 1 asist katkısı sağlayarak, geride kalan sezonda sergilediği başarılı performansı devam ettiriyor. Yıldız golcüyü Suudi Arabistan ekiplerinin ilgisinden korumak isteyen İngiliz temsilcisi, oyuncuya yeni bir sözleşme önermeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

2022-2023 yaz transfer döneminde Dortmund'dan 60 milyon Euro bonservis bedeliyle Manchester City'ye katılan santrafor oyuncusu Erling Haaland ile İngiliz temsilcisi yeni bir kontrat imzalamak üzere.

Bu sezon çıktığı 4 maçta 7 gole doğrudan katkı başarısı sağlayan yıldız golcü için Manchester City, oyuncusunun maaşına iyi bir zam yapacağı iddia edildi

DE BRUYNE'DEN SONRA İKİNCİ

Premier Lig'de takım arkadaşı Kevin De Bruyne'den sonra en çok maaş alan ikinci oyuncu konumunda olan Erling Haaland, kulübüyle yeni bir sözleşme yapmaya hazırlanıyor.

The Daily Star'ın haberine göre Manchester City oyuncusunu Arabistan ekiplerinin ilgisinden korumak için futbolcuya belirgin bir zam yapacak

Transfer dönemi boyunca bir çok yıldızı kadrosuna katmayı başaran Suudi Arabistan temsilcileri Haaland'ı gözüne kestirmeden City'nin yeni kontratı sunacağı konuşulanlar arasında. mevcut durumda haftalık 600 bin Euro kazanan Norveçli golcünün yeni kontrata olumlu baktığı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!