Günün En Çok Oynanan Maçları (8 Nisan 2024)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (8 Nisan 2024)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2024 13:46

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Haberin Devamı

İlandır

Udinese - Inter: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Udinese – Inter mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %38’i karşılaşmanın deplasman ekibinin galibiyetiyle bitmesini bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Tercihi: Toplam Gol 2-3

Udinese ile Inter arasında oynanacak karşılaşma, Serie A’da 31. haftanın perdesini kapatacak. Udinese, küme düşme hattından sadece üç puan uzakta, yani bu maç ev sahibi için büyük önem taşıyor. Vivaldo, Enzo Ebosse ve Gerard Deulofeu sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek ancak ev sahibi takımda cezalı oyuncu bulunmuyor. Inter, Şampiyonlar Ligi’ndeki yerini çoktan ayırttı ve şimdi Scudetto’yu kucaklamanın peşinde. Inter, Empoli karşısında aldığı 2-0’lık galibiyette hiçbir zorlukla karşılaşmadı. Stefan de Vrij, Marko Arnautovic ve Juan Cuadrado gibi isimler sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Udinese, bu seviyede sıralamadaki konumu sebebiyle kolay bir rakip değil. Toplam gol sayısı 2,3 bahsi bu mücadele için en ideal tercih olacaktır.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (8 Nisan 2024)

Göztepe - Erzurumspor: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Göztepe – Erzurumspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %46’sı karşılaşmanın ev sahibi ekibin galibiyetiyle sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Tercihi: Maç Sonucu 1

Kocaeli deplasmanında 2-0 öne geçip, mağlup olmak Göztepe’yi sarstı. Stoilov, özellikle yaptığı bazı değişikliklerle takımın oyundan düşmesine sebebiyet vermişti. Bu kez Göz Göz’ün ciddi bir reaksiyon göstermesini bekliyorum. Rakipleri her ne kadar zor gol yiyen Erzurumspor olsa da sonuca gideceklerdir. Özellikle saha ve seyirci avantajı, bu maçta kilit rol oynayabilir.

Günün En Çok Oynanan Maçları (8 Nisan 2024)

Haberin Devamı

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!