Günün En Çok Oynanan Maçları (6 Nisan 2024)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (6 Nisan 2024)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2024 13:15

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Haberin Devamı

İlandır

Crystal Palace - Manchester City: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Crystal Palace - Manchester City mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %39’u Manchester City’nin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Tercihi: Maç Sonucu 2 ve 1.5 Üst

Arsenal ve Liverpool bu hafta Manchester City’e oranla daha zor deplasmanlara konuk olacak. Manchester City rakiplerinin muhtemel puan kaybı ihtimali karşısında haftanın açılış maçında puan kaybetmeyecektir. Haaland’ın maçı olacağını da düşünüyorum. Son maçında evinde Luton Town’u geçemeyen Crystal Palace’ın ligin ilk yarısında puan aldığı Manchester City karşısında bu dönemde puan alması çok zor.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (6 Nisan 2024)

Brighton - Arsenal: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Brighton - Arsenal mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %63’ü Arsenal galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Tercihi: Maç Sonucu 2.5 Üst

Geçtiğimiz hafta Manchester City deplasmanında bir puana razı olan Arsenal, ardından Luton Town'ı gol yemeden mağlup ettikten sonra şampiyonluk yolunda tam gaz ilerleyeceğini göstermiş oldu. Rakipleri Brighton asla küçümsenecek bir ekip değil. Liverpool maçında da bunu gösteren Roberto De Zerbi, bu maça da oldukça iyi hazırlanacaktır. Sezon sonunda daha yüksek kalibredeki bir takıma gitmeyi planlayan De Zerbi, belki net bir reaksiyon veremeyecek ancak tempoya belli aralıklarda ayak uydurabilecektir. En az üç gol çıkar bahsini öneriyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları (6 Nisan 2024)

Union Berlin - B. Leverkusen: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Union Berlin - B. Leverkusen mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %44’ü B. Leverkusen’in yanında yer alıyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Tercihi: Maç Sonucu 2.5 Üst

Union Berlin, düşme hattının 9 puan üzerinde ligde rahat takımlardan birisi. Oynadığı son 4 Bundesliga maçının, 3’ünde gol atamadı ve çok üretken gözükmüyorlar. Bu maçta Schaefer cezadan dönüyor Rousillon, Busk ve Haberer ise sakatlık problemi yaşıyor. Leverkusen ise tüm kulvarlarda dolu dizgin gitmeye devam ediyor. Ligde hali hazırda 8 maçlık galibiyet serisi bulunan Xabi Alonso ve öğrencileri, hafta arası da Fortuna Düsseldorf’u kupada 4-0 mağlup etti ve Almanya Kupasında da finale yükseldi. Şampiyonluk yolunda çok motive bir Leverkusen’in bu maçı 2,5 üste taşıyacağını düşünüyorum. Ligin ilk yarısındaki maçı Leverkusen 4-0 kazanmıştı. Oran olarak da oldukça cazip bir deneme.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (6 Nisan 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!