Günün En Çok Oynanan Maçları (27 Mart 2024)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (27 Mart 2024)
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 12:18

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Haberin Devamı

İlandır

O.Lyon (K) - SL Benfica (K): Maç Sonucu 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından O.Lyon (K) - SL Benfica (K) mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %24’ü maçta 3 gol çıkacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Fransa Kupasından elenince 4 kupayı birden kazanma şansını kaybeden Lyon, Şampiyonlar Ligi'nde yeni bir zafere imza atmak istiyor. Geçen sezon yarı finalde elenen ev sahibi takım, kupayı en çok kazanan kulüp olma özelliğini taşıyor. Lyon ilk maçı deplasmanda 2-1 kazandı. Tarihinde ilk kez bu seviyede boy gösteren Benfica ise sürpriz peşinde. İlk maçta olduğu gibi, bu karşılamada da karşılıklı gol ihtimali yüksek.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (27 Mart 2024)

Chelsea FC (K) - AFC Ajax (K): Maç Sonucu 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Chelsea FC (K) - AFC Ajax (K) mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %20’si 2.5 üst seçeneğini tercih ediyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Tercihi: Maç Sonucu 3.5 Üst

Kadınlar Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde rövanş maçı oynanıyor. Chelsea, Ajax'ı deplasmanda 3-0 yenerek tur için büyük avantaj elde etti. Zaten çok formdalar ve ligde de iyi sonuçlar alıyorlar. Ajax da iyi bir takım ama Chelsea'ye karşı ilk maçta alınan mağlubiyeti çevirmeleri zor. Yine de tempoya ayak uydurup keyifli bir maç olmasını sağlayabilirler. 3.5 üstü bir sonuç çıkabilir.

Günün En Çok Oynanan Maçları (27 Mart 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!