Günün En Çok Oynanan Maçları (16 Ocak 2023)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (16 Ocak 2023)
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2023 12:17

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Haberin Devamı

İlandır

Pendikspor – Erzurumspor FK: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Pendikspor – Erzurumspor FK kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %56’sı karşılaşmayı Pendikspor’un kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

30 puandaki Pendikspor, zirve yarışında var olmak adına en kritik maçına çıkıyor. Erzurumspor transferi açamadı, takviyesiz geçirdi bu süreci. İç sahada son 4 maçında kaybetmeyen Pendikspor'un ikinci yarının ilk maçında sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları (16 Ocak 2023)

Empoli - Sampdoria: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Empoli - Sampdoria mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %27’si karşılaşmadan Empoli’nin galip çıkacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Onur Karaosmanoğlu’nun Tercihi

Lazio deplasmanın özellikle son çeyreğinde oynadığı oyun ile sahadan beraberlik ile ayrılmayı başaran Empoli evinde Sampdoria takımını konuk ediyor. Deplasman ekibi Sampdoria takımı ise gol yollarında yaşadığı sıkıntıları henüz aşabilmiş değil. Empoli takımının karşılaşmaya arzulu başlayacağı ve erken bir gol bulacağı görüşündeyim. Tercihim ilk yarıda en az 1 gol olacağı yönünde.

Günün En Çok Oynanan Maçları (16 Ocak 2023)

Cadiz - Elche: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Cadiz - Elche mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %48’i karşılaşmada Cadiz’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tercihi

5 büyük lig içinde galibiyetsiz kalan tek takım Elche. Ve daha hazini de sezon başından bu yana sadece 4 puan topladılar. Müthiş bir seri yakalamazlarsa işleri zor. Cadiz 2 maçta 4 puan topladı. Valencia'yı deplasmanda yenmeleri önemliydi. Şu anda sondan 2.sıradalar ve bu maçı kazanmaları durumunda 13.lüğe kadar yükselme şansları var. Ev sahibine oynamak için mantıklı gerekçelerimiz var. Oran da güzel.

Haberin Devamı

Misli.com'dan yeni üyelere 30 TL hediye! Mobil uygulamayı indir, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!