Guardiola önce ceza yedi, sonra polisle şakalaştı

Güncelleme Tarihi:

Guardiola önce ceza yedi, sonra polisle şakalaştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2023 14:39

Geçtiğimiz sezon kazanılmadık kupa bırakmayan Manchester City'nin teknik patronu Pep Guardiola, bu sefer futbolun dışında trafik polisiyle yaşadığı diyalog ile gündeme geldi.

Haberin Devamı

2022-2023 sezonunu 3 kupayla tamamlayıp yeni sezonda da Süper Kupayı kazanma başarısı gösteren Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, pazartesi günü trafik polisi ile komik bir tartışmaya dahil oldu.

Aracını yanlış yere park eden deneyimli çalıştırıcı trafik polisi tarafından ceza yedi. Otomobilini çift sarı çizgili yere bırakan Guardiola yazılan ceza karşısında şaşkına döndü. Bir süre itiraz ettikten sonra cezayı kabul eden İspanyol teknik adam polisle şakalaştı. 

Sosyal medyada paylaşılan videoda Pep Guardiola'nın trafik polisine, 'Resim çekilmek ister misin? Bunun için para ödemen gerekecek' dediği anlar viral oldu.

KUPA CANAVARI PEP GUARDİOLA

Geçtiğimiz sezon Manchester City ile birlikte Şampiyonlar Ligi zaferini yaşayan teknik adam aynı zamanda Premier Lig, Fa Cup ve son olarak Süper Kupa zaferi yaşamıştı. Bu sezona da 2de 2 ile başlayan deneyimli çalıştırıcı Premier Lig'de ki 5. şampiyonluğunu yaşamak istiyor.

BAKMADAN GEÇME!