Göztepe’nin sponsorları tamam

Güncelleme Tarihi:

Göztepe’nin sponsorları tamam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 13:27

2018-2019 Spor Toto Süper Ligi’nde başarıyla mücadele eden Göztepe Spor Kulübü’nün forma sponsorları belli oldu.

Haberin Devamı

Geçen sezon sırt sponsoru olan IBS Sigorta, bu sezonda  şort sponsoru olarak Göztepe’ye destek vermeye devam ediyor. Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir markasıyla üçüncü sezonda da ön forma sponsoru olmayı sürdürürken, forma sırtına da ‘Türkerler’ imzasını taşıdı.

Türkerler Holding, Göztepe Spor Kulübü’ne verdiği desteği yeni bir anlaşmayla taçlandırdı. İzmir’in en prestijli konumunda yükselen Mahall Bomonti İzmir markasıyla Spor Toto Süper Lig temsilcilerinden Göztepe Spor Kulübü’nün göğüs sponsorluğunu üstlenen Türkerler, İzmir temsilcisinin formasına bir logo daha ekledi. Türkerler, yeni sezonda kendi markasıyla Göztepe Spor’a  sırt sponsoru oldu.

Göztepe Spor Kulübü’nün geçtiğimiz sezon sırt sponsoru olan IBS Sigorta ise bu sezonda kulübün şort sponsoru oldu.

Haberin Devamı

Göztepe Spor Kulübü sponsorlarından Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker,  “Şehrimizin Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi, gururumuz Göztepe’ye üç sezondur desteğimizi sürdürüyoruz. Mahall Bomonti İzmir logomuzla değerli kulübümüzün formalarında yer almaktan her zaman kıvanç duyduk. Geçtiğimiz sezonu üstün başarı ile bitiren Göztepe’ye, forma önü sponsorluğunun yanı sıra forma sırt sponsoru da olmak istedik. Her zaman takımımızın yanında yer alarak onlara yeni kapılar açmaya ve her koşulda arkalarında durmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki Göztepe Spor da bizi elde edeceği başarılarla gururlandırmaya devam edecektir.” derken; IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Murat Çiftçi de Göztepe ile yola devam etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Çiftçi; “Oyuncular ve kulüpler nezdinde nitelikli sigortaların öncü şirketi olarak, Türk futboluna ve futbolcusuna desteğe vermeye devam edecek, IBS olarak her zaman spor ve sporcunun yanında olacağız. Bu işbirliğinin hem bize hem de Göztepe’ye bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Forma sponsorluğu haricinde kulübün pazarlama faaliyetlerine de destek veren IBS, aynı zamanda Göztepe ile stratejik partnerlik gerçekleştirerek taraftarın kulüp programını da oluşturmaya çalışacak.

 

BAKMADAN GEÇME!