Göztepe’de Romulo Cardoso sevinci

Güncelleme Tarihi:

Göztepe’de Romulo Cardoso sevinci
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2024 11:00

Göztepe’nin kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Romulo Cardoso, ilk maçında Bandırmaspor’a karşı 1 gol, 1 asistle oynayarak sarı-kırmızılı camiayı mutlu etti.

Haberin Devamı

Trendyol 1. Lig’de bu sezon forvet hattında Mame Diouf ve Kubilay Kanatsızkuş’tan istediği katkıyı alamayan Göztepe, ara transfer döneminde golcü transferi yapmak için kollarını sıvadı ve Club Athletico Paranaense forması giyen 22 yaşındaki Romulo Cardoso’yu kadrosuna kattı.

Hafta içinde gerçekleşen sadece bir antrenmanla kadroda kendisine yer bulan golcü oyuncu, Bandırmaspor mücadelesine kulübede başladı.

Müsabaka golsüz eşitlikle devam ederken maçın 63. dakikasında Stanimir Stoilov’un hamlesiyle oyuna dahil olan Romulo Cardoso, sadece 1 dakika sonra Yalçın Kayan’ın kaydettiği golün asistini gerçekleştirdi.

Bu zorlu karşılaşma İzmir ekibinin 1-0’lık üstünlüğüyle devam ederken 90+1. dakikada sahneye kendisi çıktı ve takımını rahatlatan golü attı.

Haberin Devamı

Böylece Göztepe, zorlu deplasmandan 2-0’lık galibiyetle İzmir’e dönerken Brezilyalı yeni golcü ise 1 gol, 1 asistlik performansıyla 3 puanın kazanılmasında büyük bir rol oynadı.

Göztepe’de Romulo Cardoso sevinci

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!