Göztepe'de Atınç Nukan sıkıntısı!

Güncelleme Tarihi:

Göztepede Atınç Nukan sıkıntısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2022 13:31

Spor Toto 1'inci Lig ekibi Göztepe yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar kampında sürdürürken, Atınç Nukan'ın sakatlığı can sıktı.

Haberin Devamı

Çapraz bağlarından sakatlanan deneyimli stoperin sezon başından bu yana tedavi gördüğü bildirildi. Bir dönem transferde adı Beşiktaşla anılan Atınç'ın 3 hafta sonra tedavisinin tamamlanacağı ve idmanlara başlayacağı kaydedildi.

Daha önce de ciddi sakatlıklar yaşayan Atınç uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı.

Öte yandan Göztepe, Medipol Başakşehir'in genç kalecisi Berkin Özgür'ü resmen kadrosuna dahl etti. Kulüpten yapılan açıklamada, Berkin'le 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzalandı.

BALIKESİRSPOR ANIL'I KAPTIRDI

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup ekibi Balıkesirspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, kırmızı-beyazlılarla yollarını ayırdı.

Son 3 sezonunu Balıkesirspor’da geçiren 34 yaşındaki futbolcu 3’üncü Lig temsilcisi 52 Orduspor’la anlaşma sağladı. Türkiye’de birçok kulüpte forma giyip Ankaraspor, Orduspor ve Akhisarspor’la Süper Lig deneyimi yaşayan Anıl, Balıkesirspor’da geçen sezon 1’inci Lig’de 24 maça çıktı. Toplam 1351 dakika süre alan Anıl 5 kez fileleri sarsıp 3 defa da asist yaptı.

Haberin Devamı

ALTINORDU'DA KALECİ MERTCAN KARAMAN'A GİTTİ

Spor Toto 1’inci Lig kulüplerinden Altınordu’da A takım kadrosuna dahil edilmeyen genç kaleci Mertcan Dağlı, 3’üncü Lig ekiplerinden Karaman Futbol Kulübü’ne 1 yıllığına transfer oldu.

İzmir ekibinin altyapısından yetişip geçen sezon kiralık olarak oynadığı Niğde Anadolu FK’da 8 lig, 1 kupa maçına çıkan 21 yaşındaki file bekçisi, yeni sezonda kiralık olarak Karaman kulübünün başarısı için ter dökecek. 1.94 boyundaki Mertcan, ilk kez 3’üncü Lig’de boy gösterecek.

SİNAN KALOĞLU: HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Altay’da teknik direktör Sinan Kaloğlu, yeni sezonda ligde kalma hedefiyle mücadele edeceklerini dile getirdi. İnternet üzerinden katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı takımın 41 yaşındaki teknik patronu Kaloğlu, "Bu sene çok zorlu bir lig olacak. Süper Lig’den düşen biz ve Yeni Malatyaspor’u zorlu bir süreç bekliyor. Transfer yasağımız devam ediyor ve birçok oyuncumuzu kaybettik. Zorlu bir süreç yaşayacağız, bu net belli. Şampiyonluğa oynayan takımların yaptığı transferleri görüyoruz. Alt ligden gelen Sakaryaspor, Pendikspor, Bodrumspor’un da kadroları çok güçlü. Hedefe oynayacak takımlar çok büyük paralar harcıyolar, büyük transferler yapıyorlar" dedi.

Haberin Devamı

Ligde 19 takımın yer alacağını hatırlatan Altay Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, "Her takım 1 hafta bay geçecek, 4 takım bir alt lige düşecek. En az 6 takımın şampiyonluğa oynayıp, 4 takımın düşeceğini düşünürsek aradaki makas daralıyor. Çok kuvvetli takımlara karşı çok zorlu bir lig olacak. Hedefimiz kesinlikle ligde kalmak. Şu durumda en büyük hedefimiz ligde kalmak olmalı, bu da çok değerli bizim için" diye konuştu.

Altay’ın yerinin kendisi için farklı olduğunu, bu yüzden geçen sezon Süper Lig’de son 8 haftada göreve geldiğini anlatan genç teknik adam, "Kendi kulübüm olduğu için geldim ve bu yıl da kaldım. Bu sene daha da zor bir dönem beni, ekibimi ve kulübümü bekliyor. Biz aile ortamını sağlayıp önce takım olacağız" mesajı verdi.

Haberin Devamı

"TARAFTAR SABIR GÖSTERSİN"

İlk etap kampını Eric Björkander dışında altyapı oyuncularıyla tamamladıklarını, ikinci etapta ise iç transferde 6 tecrübeli isimle anlaştıklarını belirten Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, "Takımımda 15 yaşında oyuncu da 41 yaşında oyuncu da var. Gençlere vizyon katıp pozisyon bilgilerini artırmaya çalışıyoruz. Bir harman yapacağız. Poko, Marco gibi oyuncuları da takımda tutmak istiyoruz. Dışardan oyuncu alamadığımız için içerdeki her oyuncuya ihtiyacımız var. Geçen sezon son maçta bile bizi alkışlayan taraftarımızı bu sezon üzmek istemiyoruz. Bu yıl çok zorlu bir lig olacak, çok büyük desteğe ihtiyacımız var. Onlar en büyük gücümüz olacak. Bu takıma ve gençlere sabır göstersinler, bizi sonuna kadar desteklesinler" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!