Göztepe'de 17 golün 7'sinde Yasin Öztekin imzası

Güncelleme Tarihi:

Göztepede 17 golün 7sinde Yasin Öztekin imzası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2022 13:05

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe forması giyen Yasin Öztekin, bu sezon sarı-kırmızılıların attığı 17 golün 7’sine (5 gol, 2 asist) doğrudan katkı vererek takımın gol yollarındaki etkili ismi oldu.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe forması giyen Yasin Öztekin, bu sezon sarı-kırmızılı formayla ligde 18 maça çıktı.

35 yaşındaki oyuncu, toplam 1475 dakika süre aldığı bu maçlarda 5 gol ve 2 asistlik performansa göstererek İzmir temsilcisinin bu sezon kaydettiği 17 golün 7’sine doğrudan katkı sağladı.

Bandırmaspor, Altınordu, Yeni Malatyaspor, Ankara Keçiörengücü, Adanaspor maçlarında birer gol kaydeden tecrübeli oyuncu; Denizlispor ve Çaykur Rizespor maçlarında da birer asist yapma başarısı gösterdi.

Marko Mihojevic gidici

İkinci yarıya daha güçlü bir kadroyla başlamayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, devre bitmeden ayrılan Emre Çolak ve gözden çıkarılan Boşnak golcü Hasic’in ardından stoper Marko Mihojevic’le de yolları ayırma kararı aldı.

Haberin Devamı

Geçen sezondan bu yana yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü istikrarı yakalayamayan ve genelde yedek bekleyen deneyimli oyuncuyla görüşmelerin başladığı ve Mihojevic’le karşılıklı olarak anlaşma sağlanacağı bildirildi. 

Göz-Göz’e 2020-2021 sezonu başında Almanya’nın Erzgebirge Aue takımından gelen Boşnak defans oyuncusu ilk sezonunda 22 Süper Lig maçında oynayıp 2 gol attı.

Mihojevic geçen sezon ise sakatlıklarla boğuştu ve ameliyat oldu. Çok uzun süre sahalardan uzak kalan oyuncu 4 müsabakaya çıktı.

Bu sezon başında da tedavisi süren 26 yaşındaki futbolcu sadece 6 karşılamada görev alabildi.

Hasic ve Mihojevic’le yolları ayırıp yabancı kontenjanını açması beklenen İzmir ekibinin özellikle hücum hattına takviyeler yapacağı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!