Gökhan Töre yeni sezonda Babel'i gözüne kestirdi

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Töre yeni sezonda Babeli gözüne kestirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2018 09:28

Adriano tecrübelerini gençlere aktarıyor, Gökhan Töre Ryan Babel”i gözüne kestirdi, kaptan Oğuzhan hatalarından ders çıkardı, Medel kampın yıldızı... İşte Kartal'ın mini Slovakya raporu.

Haberin Devamı

ADRIANO

Brezilyalı yıldız, kampın en disiplinli isimleri arasında yer alıyor. Sözleşmesinin son senesine giren 33 yaşındaki sol bek, antrenmanlardaki profesyonelliğinin yanı sıra kampa katılan genç isimlerle ilgilenmesiyle de dikkat çekiyor. Şenol Güneş’in saha içi liderlerinden olan Adriano, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.

GÖKHAN

Sakatlığının etkilerini tamamen atlatan Gökhan, rüyalarında bile ilk 11’i görüyor. Ryan Babel’le kıyasıya bir forma mücadelesi vermesi gerektiğini iyi bilen 25 yaşındaki yıldız, verimli bir sezon öncesi kampı geçirmek için teknik ekibinin talimatlarını harfiyen yerine getiriyor.

OĞUZHAN

Oğuzhan, Slovakya kampı öncesi mental destek aldı. Kendisine sürekli “Nerede hata yapıyorum?” sorusunu soran kaptan, bu sorulara doğru cevapları da buldu. Futbolunun en olgun dönemine giren Ozzy, daha fazla sorumluluk almaya hazırlanıyor. (Güneş)

Haberin Devamı

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!