Gökhan Töre muhteşem döndü

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Töre muhteşem döndü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2018 23:55

Gökhan Töre’nin yanı sıra kaleci Fabri ve Love hazırlık sürecinin en formda isimleri olarak parladı. Kampta oynanan iki maçın tamamında forma giyen tek isim olan Lens ise bekleneni veremedi.

Haberin Devamı

Sezon hazırlıklarına 26 Haziran’da İstanbul’da start veren, 1-8 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’da kamp yapan Beşiktaş, 2. etap çalışmalarına yarın Avusturya’da başlayacak.

Teknik direktör Şenol Güneş, Siofok ve Gyirmot takımlarıyla oynanan özel maçlarda takımı 4-4-2 ve 4-2-3-1 dizilişleriyle oynatırken, bazı futbolcuları farklı mevkilerde denedi.

Bugün itibariyle Beşiktaş’ın en sorunsuz bölgesi kale. Birinci kaleci Fabri ile yedekleri Tolga, Utku ve Ersin formda ve istekli.

Güneş, Vida’nın satılma ihtimalini göz önüne alarak, Medel’i sürekli stoperde oynattı. Sağ ve sol beklerde Gökhan Gönül, Adriano, Caner, Dorukhan’a görev veren Güneş, bir ara Lens’i de sağ bekte denedi. ◊ İki maçın tamamında oynayan tek futbolcu olan Lens, istekli görünmesine rağmen yine bekleneni veremedi.

Haberin Devamı

Hazırlık devresinin en başarılı ismi Gökhan Töre idi. Kampa son derece fit gelen Töre, her iki kanatta da son derece başarılı maçlar çıkardı. Şurası kesin: Beşiktaş’ın en iyi transferi Gökhan Töre olacak. ◊ Güneş forvette Love ve Larin’i birlikte oynattı. Geçen sezonun hayal kırıklığı yaratan ismi Love, bu kez çok farklı. Eğer bu formunu sürdürürse ilk 11’in değişmez ismi olur. Ancak, yanına iyi bir pivot alınması da şart. Zira Larin, kesinlikle Love ile yan yana oynayacak bir isim değil.

TÖRE'DEKİ DEĞİŞİME DİKKAT

Son dönemde vücuduna iyi baktığı Gökhan Töre’nin Slovakya kampında yapılan ölçümlerde, vücut yağ oranı mükemmel düzeyde çıktı.

UMUT NAYİR TRANSFERİ BEKLEMEDE

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Umut Nayir transferini bitirmek için bu futbolcunun Osmanlıspor Kulübü ile arasındaki sözleşme sorunununu çözmesini beklediklerini söyledi. Atalay, “Osmanlıspor ile dostluğumuz var. O ihtilafı çözerse transfer gerçekleşir” diye konuştu.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!