Giresunspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Lig öncesi son maç!

Güncelleme Tarihi:

Giresunspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Lig öncesi son maç
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2021 07:40

Giresunspor Fenerbahçe maçı, her iki takımın Süper Lig öncesi son hazırlık mücadelesi olacak. Yaklaşık 1 hafta sonra ilk lig maçına çıkacak olan Fenerbahçe, Giresunspor karşısında son durumunu gözden geçirecek. Peki, Giresunspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Giresunspor Fenerbahçe maçı ile yeni sezon öncesi son hazırlık maçına çıkacak olan Sarı Lacivertliler, bu karşılaşmadan alacakları sonuca göre Süper Lig mücadelesinin kadrosunu oluşturacak. Peki, Giresunspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

GİRESUNSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

9 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00'da oynanacak olan Giresunspor Fenerbahçe maçı D-Smart ve D-Smart Go'dan canlı olarak takip edilebilecek. Saat 20.00deki maçın öncesi ve sonrası da özel röportajlar ve yorumlar D-Smart ve D-Smart GO'dan ekranlara gelecek.

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de Bursaspor’dan kadroya dahil edilen Burak Kapacak, sarı-lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı.

Fenerbahçe, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde yapılan antrenman; ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Sonrasında 3 gruba ayrılan futbolcular; 5’e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

YENİ TRANSFER İLK İDMANINA ÇIKTI

Sarı-lacivertli ekipte, Bursaspor’dan kadroya dahil edilen Burak Kapacak, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Öte yandan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün deplasmanda GZT Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!