Gaziantep FK Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep FK Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda İşte canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2023 13:03

Adana Demirspor ile oynadığı üç Süper Lig maçını da kazanamayan Gaziantep FK'nın, lig tarihinde daha fazla karşılaşıp yenemediği tek rakibi Trabzonspor. Gaziantep FK'ya konuk olduğu son üç lig maçını kaybetmeyen Adana Demirspor, bu rekabette yakaladığı en uzun yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor.

Haberin Devamı

Son üç Süper Lig maçından puansız ayrılan Gaziantep FK, Marius Sumudica yönetimindeki en uzun mağlubiyet serisini yaşıyor. Kırmızı-siyahlılar tek sezonda üst üste 4+ maçtan puansız ayrıldığı son süreci ise bu sezonun ilk beş haftasında yaşadı.

Süper Lig'de oynadığı son beş maçı kazanamayan ve son iki karşılaşmadan puansız ayrılan Adana Demirspor, daha uzun bir mağlubiyet serisini en son Nisan-Mayıs 2022 arasında Vincenzo Montella yönetiminde yaşadı. Bu sezon Süper Lig'de oynadığı hiçbir maçtan beraberlik çıkmayan tek takım olan Gaziantep FK, lig tarihinde bir sezonun ilk 16 karşılaşmasını eşitlik almadan geçen üçüncü ekip olabilir.

2023/24 Süper Lig sezonunda oynadığı yedi deplasman maçını da kazanamayan Adana Demirspor, dış sahada sekiz maçlık galibiyet hasretiyle başladığı son sezonu ligden düşerek tamamladı. Bu sezon ilk golü yediği Süper Lig maçlarında en fazla mağlubiyet alan takım olan Gaziantep FK, açılış golünü kalesinde gördüğü 10 karşılaşmadan da puansız ayrıldı.

Haberin Devamı

Gaziantep FK'nın Süper Lig'de attığı son üç golün ikisine doğrudan katkı sağlayan Lazar Markovic, Türkiye kariyerindeki ilk iç saha golünü Adana Demirspor filelerine göndermişti. Bu sezon Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'de en fazla gole katkı sağlayan oyuncu olan M'Baye Niang, takımının son iki maçta attığı üç golde de pay sahibiydi ancak Mavi Şimşekler bu iki karşılaşmadan puan çıkaramadı.

Yusuf Sarı bu sezon Süper Lig'de hem yaptığı top taşımalar sonrası en fazla şut çeken oyuncu, hem de bu şekilde en fazla asist yapan iki isimden biri konumunda.

Gaziantep FK Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Gaziantep FK Adana Demirspor maçı bu akşam saat 20:00'de Mücadele beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!