Galatasaray’ın transfer bütçesi Bruma’dan çıktı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray’ın transfer bütçesi Bruma’dan çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 10:55

İki kulüp bonuslarla birlikte 15 milyon Euro’ya el sıkıştı. Şampiyonluk hedefi için 6-7 oyuncu alacak yönetim, büyük oranda bu parayı kullanacak ve kulübe fazla maliyet çıkarmayacak.

Haberin Devamı

 

Galatasaray’da bir devir daha kapanıyor. Podolski ve Chedjou'nun vedası sonrası sıra Bruma'ya geldi. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Red Bull Leipzig'le görüşen sarı-kırmızılılar büyük oranda anlaşma sağladı.

Bonservis bedelinin 12-13 milyon Euro dolayında olduğu, başarı bonuslarıyla birlikte Portekizli futbolcunun kulübe yaklaşık 15 milyon Euro kazandıracağı öğrenildi.

Dün Almanya'da sağlık kontrolünden geçen genç yıldızın transferinin bugün-yarın açıklanması bekleniyor. Leipzig Sportif Direktörü Ralf Rangnick de imzaların yakın olduğunu söyledi.

İLK 11’DE OYNAYACAK 7 YENİ OYUNCU
Galatasaray gelen parayı transfere yatıracak. Sıcak para ihtiyacı çeken yönetimin derdine derman olacak bu para alınması planlanan yeni yıldızları büyük oranda finanse edecek.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, yeni sezonda kadronun iskeletini oluşturacak Muslera, Selçuk, Sneijder ve Serdar Aziz dışında yedi yeni ilk 11 oyuncusu transfer etmek amacında. (Sözcü)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!