Galatasaray'ın Sparta Prag rövanşına İngiliz hakem

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın Sparta Prag rövanşına İngiliz hakem
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2024 12:49

Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Çekya ekibi Sparta Prag ile oynayacağı karşılaşmayı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, 22 Şubat Perşembe günü saat 23.00'te Letna Stadyumu'nda, Çekya temsilcisi Sparta Prag ile mücadele edecek.

Bu müsabakada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Anthony Taylor düdük çalacak.

Taylor'ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi John Brooks olacak.

Sparta Prag - Galatasaray maçında VAR koltuğunda Stuart Attwell, AVAR'da da David Coote oturacak.

Galatasarayın Sparta Prag rövanşına İngiliz hakem

TAYLOR'IN TÜRK TAKIMLARINA KARŞI KARNESİ

İngiliz hakem Anthony Taylor, daha önce A Milli Takım'ın 2, Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir'in de 1'er müsabakasında düdük çaldı.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı, 45 yaşındaki hakemin yönetiminde 2018-2019 sezonunda Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda İzlanda’yı konuk ettiği maçta sahadan golsüz beraberlikle ayrılırken, 2022-2023 sezonunda ise Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda deplasmanda Hırvatistan’ı tek golle geçmeyi başardı.

Beşiktaş’ın, 2017-2018 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde yenilgisiz şekilde grup aşamasını tamamladığı dönemde, konuk olduğu Porto’yu 3-1 mağlup ettiği karşılaşmayı yöneten İngiliz hakem, son olarak da Galatasaray’ın, bu sezon Şampiyonlar Ligi grupları öncesi play-off turunda deplasmanda Molde’yi 3-2’lik skorla yendiği maçta düdük çaldı.

Türk takımları, Taylor’ın yönettiği müsabakalarda tek mağlubiyetini 2019-2020 sezonunda Avrupa Ligi play-off turunda Başakşehir’in deplasmanda Sporting Lizbon'a 3-1 kaybettiği mücadelede aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!