Galatasaray'da telefon krizi! İsyan...

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda telefon krizi İsyan...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 09:22

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bazı üyelerle bağlantılı kişilerin, kendisiyle eşinin numarasının internete sızdırdığını ve küfür yediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü’nün dün üyelerin oylarıyla basına kapalı gerçekleştirilen nisan ayı Divan Kurulu toplantısında, başkan Dursun Özbek çarpıcı ifadeler kullandı. Cumhuriyet’in edindiği bilgiye göre; Özbek, Mali Genel Kurul öncesinde bazı kulüp üyeleriyle ilişkisi bulunan kişilerin, hem kendisinin hem de eşinin telefon numarasını sosyal paylaşım siteleri üzerinden açık şekilde internete sızdırdığını açıkladı.

BU ŞEKİLDE YAKLAŞMAYIN!
Dursun Özbek’in divan kürsüsünde yaptığı konuşmada “Başkan seçildim, sizin adınıza emanetinizi en iyi şekilde yönetmek için hareket ediyoruz. Kin, nefret söylemi daha mı ileriye gidecek? Lütfen bu şekilde yaklaşmayın. 1.5 aydan beri benim ve eşimin telefonunu internete vermişler; her gün küfür ediyorlar, söylemek istemiyordum ama bu olayı söylemek zorunda kaldım. Beni Dursun Özbek olarak sevmeyebilirsin, ama ben hepimizin ortak değeri olan Galatasaray’ın başkanıyım kardeşim... Böyle bir şey olur mu? Ben Galatasaray başkanıyım, sizden Galatasaray başkanlığına saygı istiyorum hiç kimse üslubunu bozamaz, kimse Galatasaray Başkanını internetlere, itin köpeğin önüne atamaz, Galatasaray başkanlık makamı kutsal bir yerdir” dediği öğrenildi. (Cumhuriyet)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!