Galatasaray'da Okan Buruk'tan Hakim Ziyech müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Okan Buruktan Hakim Ziyech müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2023 18:43

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'ı konuk eden Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk açıklamalar yaptı.

OKAN BURUK'UN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

"Dünyada barışın hakim olduğu, insanların ölmediği, özellikle masum insanların ölmediği bir dünya ümit ediyorum."

 

"BURAK YILMAZ'A HAYIRLI OLSUN"

"Beşiktaş gibi iyi bir takımla oynayacağız. Türkleri nerede kullanacaklarını merak ediyorduk, gördük. Tayfur Bingöl orta sahada tercih edildi. Gedson ile birlikte haraketli bir orta saha oldu. Kaan Ayhan, Manchester United maçında ikili mücadelelerde üstünlüğünü gösterdi. Kazanmak için oynayacağız. Bunun için çok çalışacağız. Beşiktaş'ın Burak Yılmaz ile ikinci maçı, ona da hayırlı olsun. Onlar da kazanmak için çıkacak. İki takım da iyi oynayıp iyi mücadele edecektir. İnşallah iyi bir derbi izletiriz." 

 

Haberin Devamı

"KAZANARAK MORAL BULMAK İSTİYORUZ"

"Düşüncelerimizi oyuncularımıza aktardık. Onların kişisel kaliteleri ortaya çıkacak. En iyi şekilde hazırlanıyoruz ama sonuçta sahada oyuncular en iyisini yapmaya çalışıyor. Oyuncularıma çok güveniyorum. Mental olarak iyiler. İç sahada kalitemizle iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. İyi çizgimizi sürdürmek istiyoruz. Üç gün sonra çok önemli Bayern Münih maçı var. Öncelik Beşiktaş maçı. Kazanarak moral bulmak istiyoruz."

OYNAMAK İSTEDİLER

"Wilfired Zaha ve Davinson Sanchez ile durumlarını konuştuk ve Beşiktaş derbisinde oynamak istediklerini söylediler. Hakim Ziyech dün idmanda joker olarak yer aldı. Yarın takımla tam olarak çalışmasını bekliyorum. Bayern Münih maçında oynayacaktır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!