Galatasaray'da Hakim Ziyech için sürpriz transfer iddiası! Suudi Arabistan derken...

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Hakim Ziyech için sürpriz transfer iddiası Suudi Arabistan derken...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2024 19:18

Galatasaray'da Afrika Kupası'na giden Hakim Ziyech ile ilgili transfer haberleri çıkmaya devam ediyor. Suudi Arabistan'a gidebileceği belirtilen Faslı yıldız için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'a sezon başında Chelsea'den bedelsiz kiralık olarak gelen Hakim Ziyech'in ismi son günlerde ayrılık haberleriyle anılıyor.

Sarı-kırmızılı formayla çıktığı 14 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans sergileyen 30 yaşındaki futbolcu, Afrika Uluslar Kupası'nda Fas forması giyeceği için bir süre takımdan uzak kalacak.

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan'a transer olacağı yönünde haberler çıkan Ziyech için bugün sürpriz bir iddia geldi. Hollanda basınında yer alan haberde Ajax'ın eski futbolcusu Hakim Ziyech'i yeniden transfer edip takımın lideri yapmak istediği belirtildi.

Ziyech için kiralama bedeli ödemeyen Galatasaray, Faslı futbolcuya yıllık 3.5 milyon euro garanti ücret ödemeyi kabul etmişti. Ziyech ara transfer döneminde takımdan ayrılırsa Sarı-kırmızılı kulüp bu maaş yükünün bir kısmından kurtulacak.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!