Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi gelişmesi! Dev maçta sahada olacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi gelişmesi Dev maçta sahada olacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2023 19:01

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray'da en merak edilen soruların başında Mauro Icardi'nin oynayıp oynayamayacağı geliyor. Beşiktaş derbisinde sağ topuğundan sakatlanan Arjantinli yıldızın tedavisi sürerken bugün oynanacak mücadele öncesi yeni bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi üçüncü maçında Bayern Münih'i ağırlayacak olan Galatasaray'da Mauro Icardi'nin durumuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol birden atarak bir rekora daha imza atan Mauro Icardi, derbi sonrasında sahayı sekerek terk etti. 

Müsabakanın ikinci yarısında Rachid Ghezzal ile giriştiği mücadele sonrası yerde kalan ve tedavisi bir süre saha dışında yapıldıktan sonra oyuna devam eden yıldız golcü, karşılaşmanın ardından ise ayağının üzerine basmakta güçlük çekti. 

Galatasarayda Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi gelişmesi Dev maçta sahada olacak mı

KULÜP SAKATLIĞINI DUYURDU

Yapılan kontrollerin ardından MR’ında sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında dün Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır." ifadeleri kullanılırken Bayern Münih maçında sahada olup olmayacağı merak konusu oldu.

SAHADA OLMAK İSTİYOR

Tedavisine yoğun şekilde devam edilen Icardi, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynanacak maçta sahada olmak istediğini teknik heyete bildirdi.

Tedavinin yoğun şekilde devam ettiği ve iğne tedavisiyle oynama ihtimalinin olduğu kaydedilirken Okan Buruk'tan konuya ilişkin açıklama geldi.

Galatasarayda Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi gelişmesi Dev maçta sahada olacak mı

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN AÇIKLAMA

Mauro Icardi'nin maça hazır olup olmayacağı yönünde gelen bir soruya ise Buruk, "Mauro antrenmana çıkacak. Değerlendirme yapacağız. Yarın (bugün) da onunla ilgili tam kararı vereceğiz" şeklinde cevap verdi.

FLORYA'DA YENİ GELİŞME

Galatasaray, Bayern Münih çalışmalarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürürken Mauro Icardi konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. 

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, Galatasaray'ın dünkü antrenmanında sahada yer almadı. Mauro Icardi, salonda sağlık ekibiyle birlikte özel çalışma gerçekleştirdi.

Öte yandan sakatlığını atlatan Hakim Ziyech, takımla birlikte çalışmalara katıldı. Faslı oyuncunun Bayern Münih müsabakasında süre alması bekleniyor.

Haberin Devamı

EN VERİMLİ GOLCÜ

Galatasaray’da tüm kulvarlarda 41 resmi maça çıkarak 37 gol atan Mauro Icardi, sahada kaldığı dakika başına en çok gol atan isim oldu. Icardi her 87 dakikaya bir gol sığdırarak 90 dakikanın altına inen tek oyuncu olarak da öne çıktı. Arjantinli oyuncunun ardından Tanju Çolak 96 dakikada 1 golle ikinci, Bafetimbi Gomis de 103 dakikada 1 golle üçüncü sırayı aldı. Mario Jardel her 105 dakikada, Galatasaray’ın efsane futbolcusu Metin Oktay da her 106 dakikada bir golle bu oyuncuları takip etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!