Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'ten taraftara çağrı!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda başkan Dursun Özbekten taraftara çağrı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2023 07:00

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kopenhag maçındaki prostestolar için taraftara çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kopenhag maçındaki protestolar için taraftarlara çağrıda bulundu. Özbek dün imzalanan sponsorluk anlaşmasında gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken şunları söyledi:

5 DAKiKA OLSA YENERDiK

· “Çarşamba günü ilk Şampiyonlar Ligi maçımıza çıktık. Buralara bu futbolcu kardeşlerimizle geldik. Taraftarlarımızdan rica ediyorum, lütfen bu kardeşlerimize son düdüğe kadar destek olun onları alkışlayın. 5 dakika daha olsa, Kopenhag’ı yenerdik. Şampiyonlar Ligi, Galatasaray’a çok yakışıyor. Bu takımın bu arenada olması harika, taraftarların bu keyfi yaşamasını istiyoruz.”

GRABARA MASADA

· Sarı kırmızılıların başkanı, Grabara’nın G. Saray ile ilgili paylaşımları için UEFA’ya gidip gitmeyecekleri için de “Kopenhag kalecisi Grabara için yönetim kurulunda tartışıyoruz. Onunla ilgili ne yapacağımızı öğrenirsiniz” diye konuştu.

Haberin Devamı

MONTELLA iYi SEÇiM

· Dursun Özbek, Milli Takım’da teknik adam değişikliği ile ilgili de “Montella geldi. Konu TFF’nin inisiyatifinde. Yaptıkları seçimin en iyisi olduğunu düşünüyorum. İnşallah kupalara katılırız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!