Galatasaray'da Bafetimbi Gomis kararını verdi! Futbolu bırakacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Bafetimbi Gomis kararını verdi Futbolu bırakacak mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2023 10:19

Galatasaray’ın 37 yaşındaki golcüsü Bafetimbi Gomis, bir yıl daha sahada kalmak istiyor. Fransız futbolcunun, futbola veda etmek ya da başka bir takıma gitmek gibi düşüncesinin olmadığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 37 yaşındaki Bafetimbi Gomis, bir sene daha kalmak istiyor.

Al-Hilal’den devre arasında Cim-Bom’a gelen ve beklentilerin üzerinde bir performans sergileyen Fransız oyuncunun, futbola veda etmek veya başka bir takıma gitmek gibi bir düşüncesinin olmadığı öğrenildi.

Fanatik'te yer alan haberde; Gomis’in, ikinci kez geldiği Galatasaray’da çok mutlu olduğu ve kariyerini burada sürdürmek istediği bildirildi.

OKAN BURUK SEZON SONU KARAR VERİCEK

Tecrübeli futbolcudan çok memnun olan Teknik Direktör Okan Buruk’un ise ilerleyen yaşı nedeniyle Gomis’le ilgili kararını sezon sonunda vereceği belirtildi. Buruk’un, uygun mali şartlarda Gomis’i, en kötü olasılıkla üçüncü forvet olarak değerlendirebileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Diğer taraftan, önümüzdeki sezon Avrupa takviminin erken başlayacak olması nedeniyle de forvet hattında hazırlıksız yakalanmamak isteyen Teknik Direktör Buruk’un, Gomis’i tutabileceği bildirildi. Sezon başında özellikle attığı gollerle Galatasaray’ı taşıyan Fransız golcü, ligde 19 maçta 635 dakika forma giyerken, 8 gole imza attı. Gomis, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 gol attı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!