Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'tan Fernandes, Muslera, Arda, İrfan Can, Vedat ve TFF açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Abdurrahim Albayraktan Fernandes, Muslera, Arda, İrfan Can, Vedat ve TFF açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2021 13:46

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, hem transfer hem de gündeme dair merak edilen konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde;

Hocamızın nokta atışı olarak istediği transferler vardı. Bunları yapmak için başta başkanımız Mustafa Cengiz olmak üzere birçok arkadaşımızla uzun uzun çalışmalar yaptık. Transferler zor oldu, çok uğraştık ama alnımızın akıyla çıktık. Gedson Fernandes transferi bir rüyaydı Türkiye için. Gedson'u getiren Fatih Terim'di. Eski öğrencisi Rui Costa ile konuşup transferi bitirdi. Yoksa Gedson Fernandes gelemezdi.

EMRE AKBABA VE MUSLERA'NIN BİTEN SÖZLEŞMELERİ...

Emre Akbaba zaten Galatasaray'ın çocuğu, bir sorun olmaz. Muslera, Galatasaray'ın sembolüdür, Taffarel'idir. Futbolu bıraktıktan sonra da umarım takımda, Fatih Terim'in yanında kalır. Sözleşmesi bitecek oyuncularda bir problem çıkacağını sanmıyorum.

Haberin Devamı

İRFAN CAN, MERT HAKAN, VEDAT

Benim hiçbir oyuncuya kırgınlığım olamaz. İrfan Can, Galatasaray’a gelmeyi çok istedi. Galatasaraylı olduğunu söyledi. Her oyuncuyu alamazsınız. Biz Başakşehir kulübüne çıkabileceğimiz maksimum rakamı söyledik. Bende ne fotoğraflar var ama paylaşmıyorum, kimseye de vermedim. Mert Hakan’ın hatta ofisimde gece 02:00’de boynuma sarılıp ağlayıp giden Vedat’ın...

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!