Galatasaray, Yunus Akgün için Leicester City ile anlaştı! Bu sabah İstanbul'dan ayrıldı...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray, Yunus Akgün için Leicester City ile anlaştı Bu sabah İstanbuldan ayrıldı...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2023 07:00

Galatasaray bir süredir Yunus Akgün’ün kiralanmasıyla ilgili olarak görüştüğü İngiltere Championship ekibi Leicester City ile anlaştı. Sözleşmedeki 25 maç detayı dikkat çekti.

Haberin Devamı

Taraflar arasında yapılan anlaşmaya göre Leicester, satın alma opsiyonuyla kiraladığı 23 yaşındaki futbolcu için Galatasaray'a 500 bin Euro ödeyecek.

Leicester City Premier Lig’e çıkarsa ve Yunus imzadan sonraki maçların yarısında oynarsa mavi beyazlılar 10 Milyon Euro karşılığında futbolcunun bonservisini alabilecek.

SONRAKİ SATIŞTAN %15 PAY

Leicester Premier Lig’e çıkamasa da Ada ekibi bu kez 8 milyon Euro karşılığında oyuncuyu alabilecek. Mavi beyazlılar, Yunus’u aldıktan sonra başka kulübe satarsa Galatasaray’a yüzde 15 pay verecek.

Yunus bu sezon sarı kırmızılılarda 5 maçta forma giydi.

25 MAÇTA OYNARSA 10 MİLYON EURO

Öte yandan Fabrizio Romano, Yunus Akgün'ün Leicester City'de 25 maçta forma giymesi durumunda İngiliz ekibinin 10 milyon Euro karşılığında yetenekli oyuncunun bonservisini almak zorunda kalacağını öne sürdü.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DAN AYRILDI

Yunus Akgün bu sabah İstanbul'dan ayrıldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan yetenekli oyuncu, "Yeni medyan okuma yükleniyor" notunu düştü.

Galatasaray, Yunus Akgün için Leicester City ile anlaştı Bu sabah İstanbuldan ayrıldı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!