Galatasaray ve Icardi, Avrupa basınında! 'Rüya gibi bir gol! İşte bunun için alındı'

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray ve Icardi, Avrupa basınında Rüya gibi bir gol İşte bunun için alındı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2023 07:00

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Molde’yi 3-2 yenerek grupların kapısını aralaması dünya basınında geniş yer buldu.

Haberin Devamı

Skor 2-2’yken sarı kırmızılılara zor anlar yaşatan ekiplerinin uzatmada gelen golle aldığı yenilginin şoku Norveç basınının manşetlerine yansırken, diğer ülkelerde 1 gol, 1 asistle oynayan Mauro Icardi ve uzatmada skoru belirleyen Fredrik Midtsjö oldu. İşte gazetelerin manşetleri:

MAURO ICARDI ŞOV YAPTI

Clarin (Arjantin): Mauro İcardi'nin muhteşem golü, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına yaklaşmasını sağladı. İcardi, Galata saray'ın Şampiyonlar Ligi zaferinde başrolü oynadı.

Tuttosport (İtalya): Mauro İcardi şov yaptı. Galatasaray, deplasmandaki Molde galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi gruplarını görmeye başladı. Arjantinli golcü enfes bir gol kaydetti.

İSTANBUL'DA AVRUPA FUTBOL FESTİVALLERİNE ÖZLEM VAR

Voetbal International (Hollanda): AZ Alkmaar’ın eski oyuncusu Midtsjö, Galatasaray’ı güldürdü. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına doğru güzel bir adım attı.

Haberin Devamı

Kicker (Almanya): “İcardi rüya gibi bir gol attı. İstanbul’da Avrupa futbol festivallerine büyük bir özlem var. Galatasaray’ın bu yaz elini cebine atmasının ve İcardi’yi almasının nedenlerinden biri de bu.”

ESKİ ROSENBORGLUDAN VATANDAŞLARINA SOĞUK DUŞ

Dagbladet (Norveç): Uzatma dakikalarında facia. Molde, Türk devi Galatasaray’ı ilk maçında iki devrede de sarstı. Ancak uzatmanın üçüncü dakikasında Galatasaray skoru 3-2 yaptı. Şimdi Molde’nin başı dertte.

Tv2 (Norveç): Molde’ye soğuk duş. Galatasaray’ı sarstılar ancak Türk takımının uyanması uzun sürmedi. Eski Rosenborglu Midtsjö son dakikalarda ortaya çıkarak sonucu belirledi.

MOLDE RÜYA GİBİ BAŞLADI, GALATASARAY UYANDI

Verdens Gang (Norveç): Molde önce Galatasaray’ı sarstı ancak en beklenmedik maç sonunda Fredrik Midtsjö ile uzatmalarda konuk takım kazandı. Şimdi Molde’yi zorlu bir rövanş maçı bekliyor.

Nettavisen (Norveç): Molde, Şampiyonlar Ligi’nin ilk play-off maçında erken öne geçerek rüya gibi bir açılış gerçekleştirdi. Ev sahibi takım birçok iyi pozisyon yarattı ancak büyük Türk kulübü uyandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!