Galatasaray tarih yazmak için Bayern Münih karşısına çıkıyor! Okan Buruk'un kadro tercihi ve Mauro Icardi'nin durumu...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray tarih yazmak için Bayern Münih karşısına çıkıyor Okan Burukun kadro tercihi ve Mauro Icardinin durumu...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2023 07:00

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki 3. maçında bu akşam saat 19.45’te Bayern Münih’i konuk edecek. Gruptaki ilk 2 maçında Kopenhag ile berabere kalıp Manchester United’ı deviren 4 puanlı Galatasaray, Bayern Münih’i de yendiği takdirde liderliğe yükselerek gruptan çıkma yolunda dev bir adım atacak ve Alman ekibini yenen ilk Türk takımı olacak. Cimbom’da sakatlığı bulunan İcardi’nin oynayıp oynamayacağı bugün belli olacak.

Haberin Devamı

Galatasaray tarihi virajda... UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden sarı kırmızılı takım, 3. maçında bu akşam Bayern Münih’i konuk edecek. RAMS Park’ta saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN’den naklen yayınlanacak maçı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek.

BAYERN 6, G.SARAY 4 PUANDA

Gruptaki ilk 2 maçında Kopenhag ile İstanbul’da 2-2 berabere kalıp, deplasmanda Manchester United’ı 3-2 yenen Galatasaray, 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. Alman ekibi ise sahasında Manchester United’ı 4-3, deplasmanda Kopenhag’ı 2-1 yenip 6 puan topladı ve zirveye yerleşti.

GÖZLER MAURO iCARDi’DE

Karşılaşma öncesinde Galatasaray adına en önemli soru işareti Mauro İcardi’nin durumu. Son oynanan Beşiktaş derbisinde sağ ayak bileğinden sakatlanan Arjantinli gol makinesinin oynayıp oynamayacağı bugün öğle saatlerinde belli olacak. Dün akşamki idmana çıkmayan İcardi, salonda özel çalışma yaptı, Sakatlığı geçen Hakim Ziyech, kadroya alındı. Faslı yıldız, görev verilmesi halinde oynayabilecek durumda. Bayern Münih’te ise sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Raphael Guerreiro, Manuel Neuer ve Leon Goretzka kadroda yer almıyor.

Haberin Devamı

CiMBOM BiR iLKE iMZA ATABiLiR

Galatasaray, bugünkü maçı kazandığı takdirde hem puanını 7’ye yükselterek gruptan çıkma yolundaki iddiasını daha da güçlendirecek hem de Bayern Münih’i Avrupa kupalarında mağlup eden ilk Türk takımı olarak tarihe geçecek. Alman ekibi bugüne dek Galatasaray ile 2, Beşiktaş ile 4 kez mücadele ederken, söz konusu karşılaşmalarda 5 galibiyet elde etti ve 1’inde berabere kaldı.

6 YILDIR GRUPLARDA YENiLMiYOR

Beşiktaş ve Galatasaray ile yaptığı maçlarda 19 gol atan Bayern Münih, kalesinde sadece 2 gol gördü. Bu sezon grupta oynadığı 2 maçı da kazanan Bayern Münih, son 6 sezonda Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mağlup olmadı.

GALATASARAY SON 23 RESMi KARŞILAŞMADA MAĞLUBiYET YAŞAMADI

Tarihinin en başarılı dönemlerinden birini yaşayan Galatasaray, son 23 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasında 3-1’lik skorla Beşiktaş karşısında yaşayan sarı kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig maçını (biri Hatay’a karşı 3-0 hükmen) kazandı. Galatasaray bu sezon da Süper Lig’de 9, Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grupta 2 olmak üzere çıktığı 17 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray tarih yazmak için Bayern Münih karşısına çıkıyor Okan Burukun kadro tercihi ve Mauro Icardinin durumu...

BAKMADAN GEÇME!