Galatasaray maçına iddaa oynadı, 90+4'te kullanılan kornerlerle 52 bin TL kazandı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray maçına iddaa oynadı, 90+4te kullanılan kornerlerle 52 bin TL kazandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2024 23:23

Galatasaray – Hatayspor karşılaşmasına korner bahsi oynayan misli üyesi, 90+4'te kullanılan kornerlerle 52 bin TL kazandı! İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Misli üyeleri dopdolu hafta içi bülteninde de kazanmaya devam ediyor.

Bir Misli üyesi, tek maç olarak Galatasaray – Hatayspor karşılaşmasına korner bahsi oynadı. “5.57” oranıyla maçta “12 ve daha fazla korner olur” seçeneğine oynayan üye tek maçlık kuponunu Misli Arena’da paylaştı.

Galatasaray maçına iddaa oynadı, 90+4te kullanılan kornerlerle 52 bin TL kazandı

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Haberin Devamı

42 ve 45+1’de gelen kornerler umut verdi

Maçta en az 12 korner bekleyen için ilk yarı fena geçmedi. 12 ve 26. dakikalar arasında 3 korner çıktı. Ancak sonrasında bir süre köşe vuruşu kullanılmadı. 42 ve 45+1’de kullanılan iki korner ile ilk yarıda toplam 5 korner çıktı. İkinci yarı, üye adına 7 korner daha gerekiyordu.

70’ten sonra korner yağmuru

Maçın ikinci yarısında ilk 25 dakika hiç köşe vuruşu kullanılmadı. Maçtaki 6. köşe vuruşunu 70. Dakika Galatasaray kullandı. Son 20 dakikada 6 korner daha lazımdı. 73 ve 76. Dakikalarda iki korner daha kullanıldı. Kupon için kırılma anı ise 86. ve 87. dakikalarda art arda kullanılan iki kornerdi. Toplamda 10 korner kullanılmış son bölüme girilirken 2 korner kalmıştı. Karşılaşmaya 8 dakikalık duraklama eklendi. 90+4’te Hatayspor’un üst üste kazandığı 2 korner sonrası maçtaki toplam korner sayısı “12” oldu. 90+7’de kullanılan kornerle ise 13 kornerle maç sona erdi.

Üye böylece 5.57’lik oran tercihiyle 51 bin 917 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20 Kuponu” arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Galatasaray maçına iddaa oynadı, 90+4te kullanılan kornerlerle 52 bin TL kazandı

Galatasaray maçına iddaa oynadı, 90+4te kullanılan kornerlerle 52 bin TL kazandı

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!