Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski yıldızına gözünü dikti! Okan Buruk'tan sürpriz talep...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray, Fenerbahçenin eski yıldızına gözünü dikti Okan Buruktan sürpriz talep...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2024 12:09

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen ve lider Fenerbahçe ile aynı puanda yer alarak 2. sırada bulunan Galatasaray'da transfer için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Mauro Icardi'nin sakatlığıyla sarsılan ve Arjantinli yıldızın yokluğunda problem yaşamak istemeyen sarı - kırmızılılarda gözler kadroya yapılacak olan takviyelere çevrildi. Galatasaray'ın gündemine bir dönem Fenerbahçe'de de forma giymiş olan ve bu sezon gol krallığı yarışında mücadele eden Mame Thiam geldi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'de sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen, UEFA Avrupa Ligi'nde ise gözünü yükseklere diken Galatasaray'da transfer için yoğun mesai harcanıyor. Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı - kırmızılılarda gündeme sürpriz bir isim geldi.

Galatasaray'da Fenerbahçe'ye karşı oynanan maçta sakatlanan Mauro Icardi'nin bir süre boyunca forma giymeyeceği açıklanmıştı.

Arjantinli yıldızın yokluğunda problem yaşamak istemeyen ve çalışmalarını bu yönde sürdüren teknik direktör Okan Buruk, yönetimle yaptığı görüşmede istediği futbolcuları bildirdi.

GALATASARAY MASAYA OTURACAK

Galatasaray, Fenerbahçenin eski yıldızına gözünü dikti Okan Buruktan sürpriz talep...

Sabah'ın haberine göre bu sezon Süper Lig'de gösterdiği performansla beğeni toplayan Mame Thiam, Galatasaray'ın radarına girdi.

Haberin Devamı

Haberde sarı - kırmızılıların devre arası transfer dönemi açılır açılmaz Kayserispor ile masaya oturacağı ve teklifini sunacağı kaydedildi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan deneyimli futbolcunun uygun bir maliyetle Galatasaray'a imza atabileceği öne sürüldü.

Bu sezon Kayserispor formasıyla 17 resmi maçta görev yapan 31 yaşındaki futbolcu, 11 gol - 2 asistlik bir performans sergiledi. Mame Thiam, 2020/21 sezonunda Kasımpaşa'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve 25 Ağustos 2021'de 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle Kayserispor'a imza atmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!