Galatasaray-Diagne görüşmesi! Kasımpaşa 13 milyona düştü...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray-Diagne görüşmesi Kasımpaşa 13 milyona düştü...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2019 14:21

Galatasaray, Diagne için Kasımpaşa'ya 9 milyon euro teklif ederken kulübün sahibi Turgay Ciner ise golcü futbolcu için 14 milyon euro istedi. Daha sonra golcü isim için rakamı 13 milyon euroya düşürürken lacivert beyazlılar, ücreti de peşin istedi. Süre isteyen Galatasaray transferden vazgeçmez iken tarafların yarın bir kez daha bir araya geleceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Spor Arena / Ali Naci Küçük | Galatasaray, Mbaye Diagne için Kasımpaşa Kulübü ile masaya oturdu.

Süper Ligin gol kralı için Galatasaray yönetimi Turgay Ciner ile bir araya geldi. Sarı kırmızılı kulüp Diagne için Kasımpaşa'ya 9 milyon euro teklif ederken kulübün sahibi Turgay Ciner ise golcü futbolcu için Galatasaray'dan 14 milyon euro istedi.

Fatih Terim'in transferini istediği Diagne için pazarlıklar sürüyor.

Diagne Galatasaray'a, Eren Kasımpaşa'ya

Öte yandan Diagne için yapılan transfer zirvesinde Kasımpaşa'nın eski golcüsü Eren Derdiyok'a talip olduğu öğrenildi. Zirvenin ardından taraflar anlaşma sağlarsa Eren eski takımına geri dönecek.

Kasımpaşa 13 milyona düştü

Kasımpaşa, Galatasaray'ın transferini istediği Diagne için rakamı 13 milyon euroya düşürürken lacivert beyazlılar, Diagne ücretini peşin istedi. Süre isteyen Galatasaray transferden vazgeçmez iken tarafların yarın bir kez daha bir araya geleceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Lacivert beyazlı kulüp, Eren Derdiyok'un kontratı gereğince sezonun ikinci yarısında Galatasaray'dan alacağı 1.1 milyon euroluk maliyetini 'Yarı yarıya ödeyelim' dedi. 

 

Yuto Nagatomo'lu Japonya, Asya Kupası'nda finale yükseldi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!