Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: "Delikanlı Fener, neredesin hani..."

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2023 14:07

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak bitiren Galatasaray'da karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşandı. Gecenin geç saatlerine dek eğlenen yönetim, futbolcu ve teknik heyet, sezonun yorgunluğunu attı. Galatasaray Cemiyeti'ndeki kutlamalarda Dursun Özbek, Fenerbahçe aleyhine tezahüratlara eşlik etti.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 23. şampiyonluğun ardından büyük sevinç yaşadı. Sarı kırmızılı takımın başkanı, Galatasaray Cemiyeti'ndeki kutlama sırasında Fenerbahçe aleyhine yapılan tezahüratlara da eşlik etti.

Dursun Özbek, GS TV'de yaptığı açıklamada, "Dediler ki, 'Takımlar çekildi. Haksızlık var.' Ne istiyorsun kardeşim? 6 puan mı? Yine geridesiniz. Sivas'ta şu oldu, bu oldu. O puanı da sana verdim. Ne oldu? Galatasaray'la bilek güreşi yapılmaz. Herkes şunu iyi bilsin, Süper Lig'in generali Galatasaray'dır ve Galatasaray ne derse, o olur" ifadelerini kullandı.

Rakiplerine taş atmayı ihmal etmeyen Özbek, "Bugün gördünüz. İkinciyi de biz tayin ediyoruz, üçüncüyü de. Galatasaray'ın 100. yılda kazandığı kupa çok değerlidir. Bundan sonraki kupalar da bizim. Hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in şampiyonluk kutlamaları sonrası yaptığı açıklamalar ise şöyle;

 "Çok güzel bir maç oynandı. Cumhuriyetin 100. yılında birlik ve bütünlük içinde nakış nakış işleyerek şampiyon oldu. Başından bugüne kadar büyük emek vardı. Buradan oyunculara teknik kadroma, yönetim kuruluma herkese teşekkür ediyorum. Bize inandılar, güvendiler. Hep birlikte bu sonuca ulaştık. Geçen sezonki sonuç bize hiç yakışmamıştı. Galatasaray'ın geçen seneki kötü performansından sonra buraya gelmesini kabul edemedi rakip takımlar." dedi.

"Güzel oyun için uğraşıyoruz"

Dursun Özbek sözlerinin devamında; "Herkesi kutluyorum. Önümüzde zor bir transfer dönemi başlıyor ve arkasında da Şampiyonlar Ligi'nde zor elemeler oynayacağız. Taraftarlara güzel oyunu izlettirmek için uğraşıyoruz. Daha önce de söylemiştim ikinci, üçüncü bellidir diye." açıklamasında bulundu.

Icardi için transfer sözleri

Geleceği merak edilen Icardi için konuşan Özbek; "Icardi sevgisini gördünüz. Herkesin çok sevdiği son derece beyefendi ve büyük bir golcü. Galatasaray'da kalması için çalışmalarımızı yapıyoruz. Erken konuşmadan bütün gücümüzle uğraşıyoruz. Zaniolo çok kuvvetli bir golcü, Galatasaray'a uzun süre hizmet edecektir. Umarım hayırlı olur." dedi.

Haberin Devamı

Dursun Özbek transfer hedefleri hakkında; "Biz Galatasaray taraftarı ve camiasını mutlu edecek, Avrupalı yabancı takımları yenmek üzere takım kurduk. Bu seneki transfer döneminde daha iddialıyız çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Galatasaray her sene orada olması gereken bir kulüp. Transfer politikamızı ona göre belirledik." ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!