G.Saray'dan UEFA çıkarması! Flaş hamle...

Güncelleme Tarihi:

G.Saraydan UEFA çıkarması Flaş hamle...
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 22:45

Galatasaray’ın FFP kriterleri kapsamında herhangi bir sorunla karşaılaşmaması adına yoğun mesai harcayan Başkan Mustafa Cengiz, dün Cenevre’ye gitti.

Haberin Devamı

UEFA’dan 9 Mart’taki kritik zirve öncesinde ön görüşme talebinde bulunan Galatasaray Başkanının bu talebine olumlu yanıt geldi.

Sarı kırmızılı yönetimin bu talep ve yaklaşımını olumlu karşılayan UEFA yetkilileri, Galatasaray’ı İsviçre’ye davet etti. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de sabah saatlerinde UEFA ile ilk ve ön görüşmeyi yapmak adına İsviçre’ye gitti.

Bizzat görüşmelere katılacak olan Başkan Mustafa Cengiz’in teklifi üzerine, mali ve finansman konusunda uzman olan eski yönetim kurulu üyesi Mete İkiz de, Galatasaray’ı temsil etmek adına bu heyette yer aldı.

G.Saraydan UEFA çıkarması Flaş hamle...


Mali İşler Direktörü Sedef Hacısalihoğlu da Cenevre’ye giderken ön görüşmede FFP kriterleri kapsamında Galatasaray Başkanı Cengiz ve ekibi, sarı kırmızılı kulübün hem iyi niyetini hem de mali sorunları çözmek adına aldığı önlemleri aktaracak.

Haberin Devamı

FFP kriterleri kapsamında herhangi bir yaptırım uygulanmaması adına Galatasaray, UEFA’ya gelirleri, tasarruf tedbirleri ve futbol takımına da tek kuruş borcu olmadığını ödeme belgeleri ile de kanıtlayacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!