Serdar Aziz açıklaması! Fenerbahçe ve Beşiktaş...

Güncelleme Tarihi:

Serdar Aziz açıklaması Fenerbahçe ve Beşiktaş...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2018 17:16

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Serdar Aziz için karar verildi. Sarı-kırmızılı kulübün deneyimli oyuncuya kulüp bulması yönünde talimat verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bugün öğle saatlerinde Serdar Aziz'in menajeri ile görüşme sağlayan Galatasaray Yönetimi, deneyimli oyuncunun kendisine kulüp bulmasını istedi.

Görüşmelerin olumlu geçtiği ve Serdar Aziz'in kendisine kulüp bulduğu taktirde takımdan ayrılacağı kaydedildi.

"SERDAR'DA İÇİN ŞOK ETKİSİ OLDU"

Serdar Aziz'in menajerliğini yapan Haluk Canatar, A Spor'da açıklamalar yaptı. Futbolcunun isteğinin transferde belirleyici olduğunu söyleyen Canatar, Galatasaray'dan böyle bir talebin geldiğini doğruladı. İşte o açıklamalar:

Serdar'ın sözleşmesi Galatasaray ile devam ediyor. 1,5 yılı daha var. A milli takımın stoperi. Bonservis beklentisi olağan bir durumdur. Kesin olarak Galatasaray'da devam etmeyecek diye bir durum yok. Serdar Aziz Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu. Teknik ekibin talebi doğrultusunda kulüp bulmam istendi benden. Bu çok sıcak bir gelişme. Serdar diğer kulüplere gidemez diye bir madde yok. Yarı sabah İstanbul'a gelecek. Birlikte oturup konuşacağız. Daha sonra yol haritası belli olur. Ne Beşiktaş Kulübü ile ne Fenerbahçe ile hiç bir şekilde görüşmem söz konusu olmamıştır. Galatasaray'a gelen bazı kulüplerden talepler var. Sezon başı yurtdışında görüştüğümüz kulüpler var. Avrupa Birliği kontenjanları dolu. Yarın ne gösterir onu bilemiyoruz. Türkiye içinden Galatasaray Kulübü'nden bir kısıtlama yok. Bizim de Fenerbahçe ve Beşiktaş ile görüşmemiz olmadı. Türkiye'de Avrupa'daki kulüplerde böyle şeyler yaşanabiliyor. Biz Galatasaray Kulübü adına yorum yapma nezaketsizliğini yapma lüksümüz yok. Galatasaray'ın talebini en iyi şekilde değerlendireceğiz. Serdar'da bir şok etkisi oluştu. Çok güzel giden mesleki, sosyal hayatı vardı. 2,5 yıllık süreçte alışma sürecini atlatmıştı. Birden bire böyle bir şeyin gelişmesi onu üzdü. Şu ana kadar bana bu konuda menfi müspet yorum yapmadı. Suudi Arabistan'dan bir teklif geldiği söylendi. Suudi Arabistan'ı Serdar Aziz şu anda istemiyor.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!