Transfer sezonunda sona gelindi... Ara transfer dönemi ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Transfer sezonunda sona gelindi... Ara transfer dönemi ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2019 10:55

Haziran ayında başlayan transfer döneminin tamamlanmasına kısa süre kala, sporseverlerin gündemine ara transfer dönemi gelmeye başladı. Yaz boyunca eksik kadrolarını tamamlamak için çalışma yapan futbol kulüpler, ara transfer döneminde transferler anlaşmalarını sürdürecek. Peki, ara transfer dönemi ne zaman başlayacak? İşte, o konuya ilişkin detaylar.

Haberin Devamı

17 Haziran'da başlayan birinci transfer dönemi devam ederken, takımlar son transferleri için çalışmalarına hız verdi. Transfer döneminin ne zaman biteceğini merak eden futbolseverler ise konuya dair bilgi almak adına internette sorgulamalarını yoğunlaştırdı. Peki, transfer dönemi ne zaman bitecek?

Futbolda birinci transfer ve tescil döneminin Türkiye için ne zaman biteceği, başta dört büyüklere olmak üzere pek çok takıma gönül veren futbolsever tarafından merak ediliyor. İşte, konuya ilişkin ayrıntılar...

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre yaz transfer dönemi, 2 Eylül'de sona erecek. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 4 Ocak 2020 tarihinde başlayıp, 31 Ocak'ta bitecek.

 

BAKMADAN GEÇME!