Fiorentina West Ham United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı şifresiz kanalda mı?

Güncelleme Tarihi:

Fiorentina West Ham United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı şifresiz kanalda mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2023 16:50

Avrupanın üç numaralı kupası için İtalyan temsilcisi Fiorentina ile West Ham United karşı karşıya gelecek. Prag’da oynanacak mücadele öncesinde iki takımda hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen organizasyonda kupanın sahibi Roma olmuştu. İki takımda kendi liglerinde sezonu istediği sıralamada bitiremedi. Gelecek sezon yine Avrupa Kupalarında mücadele etmek isteyen iki takım kupanın sahibi olmak için sahaya çıkacak. Futbol tutkunları ise karşılaşmanın günü, saati ve yayınlanacağı kanalı merak ediyor. Peki Fiorentina West Ham United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, mücadelenin yayınlanacağı kanal…

Haberin Devamı

West Ham United ve Fiorentina kulüp düzeyinde Avrupa’nın en önemli üçüncü kupasını kazanmak sahaya çıkıyor. Finalist ekiplerden olan Fiorentina İtalya’da rakiplerinin gerisinde kalarak sezonu 8. sırada tamamladı. West Ham United ise Premier Lig’i 14. sırada tamamlayarak rahat bir nefes aldı. İki takımda yoğun ve yorucu bir sezonu kupayla taçlandırmak istiyor. Çekya’nın başkenti Prag’da oynanacak mücadeleyi İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande yönetecek. UEFA Konferans Ligi finali ise Eden Erena’da oynanacak. Peki West Ham United Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta? Konferans Ligi finali hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

FİORENTİNA WEST HAM MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fiorentina ve West Ham United arasında oynanacak mücadele 7 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak.

Haberin Devamı

UEFA Konferans Ligi final mücadelesi TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak. Çekya'nın başkenti Prag'daki Eden Arena'da oynanacak karşılaşma sonrasında kupaya uzanan takım belli olacak.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Konferans Ligi finalini ise İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande düdük çalacak. Del Cerro'nun yardımcılıklarını Pau Cebrian Debis (İspanya) ve Guadalupe Porras Ayuso (İspanya) yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi, Jess Gil Manzano (İspanya) olacak. VAR koltuğunda ise Juan Martnez Munuera (İspanya) oturacak. Munuera'ya AVAR'da Alejandro José Hernndez Hernandez (İspanya) yardımcı olacak.

 

BAKMADAN GEÇME!