Final Four maç programı belli oldu.. Fenerbahçe Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Final Four maç programı belli oldu.. Fenerbahçe Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 14:17

Euroleague Final-Four maç saatleri belli oldu. İlk maçta Fenerbahçe-Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Şimdi spor severler merakla temsilcimiz Fenerbahçe'nin maçının hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacağını araştırıyor. Canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki Fenerbahçe Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta?

Haberin Devamı

Bu yıl ülkemizde düzenlenecek Euroleague Final-Four heyecanına artık sayılı günler kaldı. Final-Four maç  programı da netleşti. Ülkemizi bu sezon Euroleague'de Fenerbahçe, Galatasaray, Anadolu Efes ve Darüşşafa Doğuş temsil etmişti. 4 ekipten Final-Four'a kalan tek takım Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'de Final-Four'da Real Madrid ile eşleşti. Temsilcimiz rakibini saha ve seyirci avantajıyla yenerek adını finale yazdırmak istiyor.

Fenerbahçe, CSKA Moskova ve Real Madrid’in ardından son bileti de Olympiakos’un aldığı, İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda 19-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 2017 Turkish Airlines Euroleague Final-Four organizasyonunda ilk günün maç programı belli oldu. Program şöyle:

19 Mayıs 2017
Olimpiakos – CSKA Moskova (18:30)

Haberin Devamı

Fenerbahçe – Real Madrid (21:30)

Fenerbahçe-Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Final-Four maç programı açıklandı. Temsilcimiz Fenerbahçe ile Real Madrid arasında oynanacak karşılaşma 19 Mayıs Cuma günü saat 21:30'da başlayacak ve yayıncı kuruluş beIN SPORTS'dan canlı yayınlanacak. Mücadeleyi TRT'nin yayınlayıp yayınlamayacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Temsilcimiz Fenerbahçe Eurolague'de normal sezonu 5. sırada bitirmiş ve play-off'da Yunan ekibi Olympiakos ile eşleşmişti. Fenerbahçe Olympiakos'u 3-0 ile geçerek adını Final-Four'a yazdırmıştı.

Euorealgue Final-Four statüsü
Yarı final ve final maçı tek maç üzerinden oynanacak. Yarı finali kazanan takım direk finale çıkacak. Yenilen takım ise 3.lük maçına çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!