Fenerbahçe'ye erken uyarı!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye erken uyarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2017 14:13

Juventus Bükreş maçı ile sarı-lacivertliler, Düzce'de ilk hazırlık karşılaşmasını oynadı. Fenerbahçe çok kötü başladığı karşılaşmayı 3-2 yenik bitirdi. Mehmet Ekici 2 golle kalitesini ispatladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe sezon öncesi ilk maçını Romanya ekibi, Juventus Bükreş ile oynadı. Sarı-lacivertliler çok kötü başladığı mücadeleyi 3-2 yenik bitirdi.

Sarı-lacivertlilerde yeni transferler Mathieu Valbuena ve Mehmet Ekici mücadeleye ilk 11'de başladı. Valbuena etkili ortaları ve çalımlarıyla dikkat çekerken, Mehmet Ekici, iki gol kaydederek takımdaki en etkili ve istekli oyuncu olarak göze çarptı.

İlk yarıyı 3-0 geride kapatan sarı-lacivertlilerde savunma hataları ön plana çıktı. Robin van Persie ile Valbuena'ya 45 dakika şans verildi.

Mehmet Ekici'nin attığı son golden sonra sakatlanması dikkat çekti. Aykut Kocaman onu riske etmeyerek kenara aldı. Sarı-lacivertli takım çok kötü başladığı maçı kabul edilebilir bir skorla bitirdi.

Fenerbahçeye erken uyarı

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR

- Fenerbahçe, yeni sarı formasıyla sahaya çıktı

- Maçın 4. dakikasında rakip takım kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya geldi. Volkan kritik bir kurtarışa imza attı.

- Kullanılan kornerde Bükreş takımı golü buldu. Volkan Demirel topu çizgiye yakın bir yerden çıkarsa da Suat Arslanboğa santrayı göstedi: 0-1

- Şener'in büyük hatasında Bükreş takımı ikinci golü buldu: 0-2

- Hücumda etkili olan Fenerbahçe, savunmada ciddi hatalar yapıyor. Basit hatalardan dolayı 17 dakikada 2 gol yiyen sarı-lacivertli takım yine de oyunun kontrolünü elinde bulunduruyor.

- Juventus bükreş takımı üçüncü golü buldu. Volkan Demirel uzaktan gelen şutu çıkaramadı: 0-3

- İlk devre Romanya ekibinin 3-0 üstünlüğü ile geçildi...

 - Fenerbahçe'de ilk yarıda forma giyen Robin Van Persie, Valbuena, Hasan Ali ve Aatif oyundan alındı...,

- Fenebahçe Mehmet Ekici ile ilk golünü buldu: 1-3

-Mehmet Ekici bir gol daha atarak durumu 2-3'e getirdi. Yıldız oyuncu golün ardından sakatlanarak kenara geldi.

- Mücadele 3-2 rakip takımın üstünlüğü ile son buldu.

KAMENİ VE DİRAR OYNAMADI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımını sahaya kalede Volkan Demirel, savunmada ise Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım dörtlüsüyle sürdü. Savunmanın önünde Ozan Tufan ve Josef de Souza'ya şans veren Kocaman, kanatlarda ise yeni transfer Mathieu Valbuena ile Aatıf Chahechouhe'yi oynattı. Yeni transferlerden Mehmet Ekici, forvet arkası oynarken, ileri uçta Robin van Persie forma giydi.

 

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin diğer yeni transferleri kaleci Carlos Kameni ile Nabil Dirar, kampa geç katıldıkları için kadroda yer almadı. Kocaman, bu isimlerin yanı sıra Salih Uçan ve milli takım izninden dolayı kampa geç gelen Simon Kjaer, Martin Skrtel ile sakatlığı bulunan Jose Fernandao'ya da hazırlık maçında görev vermedi.

EKİCİ'YE NAZAR DEĞDİ

Attığı iki golle ön plana çıkan yeni transfer Mehmet Ekici, 69. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemeyerek yerini Samed Karakoç'a bıraktı. Bir başka yeni transfer Valbuena ise ilk 45 dakika forma giydi.

Teknik direktör Aykut Kocaman, maçın ilk yarısında stoperde Roman Neustaedter'in yanında Mehmet Topal'ı ikinci devrede ise De Souza'yı oynattı.

Haberin Devamı

Öte yandan yaklaşık 4 bin taraftarın izlediği maçın biletlerinden elde edilen gelir, Düzcespor Kulübü'ne bırakıldı.

Bu karşılaşmayla ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayan Fenerbahçe, bu akşam İstanbul'a dönecek. Sarı-lacivertliler, 11 Temmuz Salı günü yurt dışı kampı için İsviçre'nin Lozan şehrine gidiyor.

Fenerbahçeye erken uyarı

Fenerbahçeye erken uyarı

Fenerbahçeye erken uyarı

Fenerbahçeye erken uyarı

 

BAKMADAN GEÇME!